PRO-CARBON RACING Szénszálas Felső Teleszkópszár Védő - RM65 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
759908

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Szénszálas Felső Teleszkópszár Védő - RM65 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Szénszálas Felső Teleszkópszár Védő - RM65 Minden Évjárat

A motoros élmény maximalizálása érdekében fontos a megfelelő védőfelszerelések és motoralkatrészek használata. A PRO-CARBON RACING Szénszálas Felső Teleszkópszár Védők azért lettek kifejlesztve, hogy megvédjék motorkerékpárod első teleszkópját az esetleges sérülésektől és kopásoktól.

Termékjellemzők:

  • Prémium anyag: A teleszkópszár védők 100%-ban valódi szénszálas anyagból készülnek, amely biztosítja a tartósságot és rugalmasságot.
  • Könnyű súly: A szénszálas konstrukció révén a termék rendkívül könnyű, ugyanakkor erős, így nem növeli jelentősen a teleszkópok tömegét.
  • Elegáns dizájn: A termék modern kinézete tökéletesen illeszkedik a motor dizájnjához, így nem csak funkcionalitásban, hanem megjelenésben is hozzáadott értéket képvisel.
  • Egyszerű telepítés: A teleszkópszár védők felszerelése egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Kimagasló védelem: Hatékonyan védi az első teleszkópokat a sár, kavicsok, ágak és egyéb tereptárgyak okozta sérülésektől.

Kompatibilitás: Ez a termék kifejezetten a RM65 minden évjáratának megfelel, így teljes mértékben illeszkedik a motorodhoz. Ez biztosítja, hogy a védők tökéletesen illeszkedjenek és maximális védelmet nyújtsanak.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING hírneve a kiváló minőségű, megbízható motoralkatrészek és kiegészítők gyártásában rejlik. Az évek tapasztalatával és mérnöki innovációival folyamatosan fejlesztik termékeiket, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű motoros igényeknek. A szénszálas felső teleszkópszár védők ideális választás mindazok számára, akik nem csak funkcionalitást, hanem esztétikát is keresnek motorjuk védelme érdekében.

Rendelés és kiszállítás:

Most itt az alkalom, hogy megvédd motorod a PRO-CARBON RACING minőségi teleszkópszár védőivel! Webshopunkban könnyedén megrendelheted ezt a terméket, melyet gyorsan és megbízhatóan szállítunk házhoz. Tekintsd meg motoralkatrész kínálatunkat és válogass számos kiváló kategória között, mint például Teleszkóp védők vagy más Motor alkatrészek.

Kapcsold be a maximális védelmet és dizájnt a motorodon most! Válaszd a PRO-CARBON RACING Szénszálas Felső Teleszkópszár Védőt, és élvezd a nyugodt, biztonságos motorozást minden terepen és időjárási körülmények között!

Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett