PRO-CARBON RACING Suzuki Top Upper Fork Protectors - RM125 to 450 All years

Gyártó:
Cikkszám:
759905

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Top Upper Fork Protectors - RM125 to 450 All years

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Top Upper Fork Protectors - RM125 to 450 All years

A PRO-CARBON RACING által gyártott felső teleszkópszár védők kifejezetten a Suzuki RM125-től RM450-ig tervezett modellekhez készültek, bármely évjárathoz alkalmazhatók. Ez a termék a legújabb technológiával készült, és a kiváló minőségű karbon anyagnak köszönhetően hosszú élettartamot és maximális védelmet biztosít a teleszkópszárak számára. A motorosok számára elengedhetetlen, hogy a motorkerékpár minden alkatrésze megfelelő védelmet kapjon, különösen a teleszkópszárak, amelyek jelentős szerepet játszanak a motor stabilitásában és irányíthatóságában.

Termék jellemzők:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkóp védők > Felső teleszkópszár védő
  • Alkalmazhatóság: Suzuki RM125-től RM450-ig, minden évjárathoz
  • Anyag: Kiváló minőségű karbon
  • Funkció: Felső teleszkópszár védelme

Miért válassza a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőit?

Az egyedülálló karbon anyag használata biztosítja, hogy a termék könnyű, mégis rendkívül erős legyen. A karbon kompozit szerkezete kiváló ütésállóságot és kopásállóságot nyújt, amely elengedhetetlen a versenykörülményekhez és a szabadidős motorozáshoz egyaránt. Az innovatív dizájn nem csak védelmet nyújt, hanem növeli a motor esztétikai megjelenését is, mivel a karbon megjelenése elegáns és professzionális.

A PRO-CARBON RACING név megbízhatóságot és minőséget jelent. Az évek során a cég folyamatosan fejlesztette termékeit, hogy a motorosok számára a legjobb teljesítményt és védelmet nyújtsa. A Suzuki RM modellekhez készült védők tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorkerékpárokat és azok karbantartását.

Részletes leírás:

A felső teleszkópszárak védelme kritikus fontosságú, különösen akkor, ha terepen vagy extrém körülmények között használja a motorkerékpárt. A PRO-CARBON RACING védői nemcsak fizikai sérülésektől óvják a teleszkópszárakat, de védelmet nyújtanak a por és a szennyeződések ellen is, amelyek hosszú távon károsíthatják az alkatrészeket és csökkenthetik azok élettartamát. Ezenkívül a könnyű telepítés és az illeszkedés pontossága miatt bárki számára könnyedén felszerelhető, még speciális szerszámok nélkül is.

A termék tervezése során a gyártó külön figyelmet fordított arra, hogy ne befolyásolja a motorozás élményét és ne akadályozza a teleszkópszárak mozgását. A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők tökéletesen illeszkednek a Suzuki RM modellekhez, és nem igényelnek semmilyen módosítást a motorkerékpáron.

Összegzésként elmondható, hogy a PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők kiváló befektetést jelentenek minden Suzuki RM tulajdonos számára. Az anyagminőség, a precíz tervezés és a könnyű telepítés kombinációja garantálja, hogy motorja mindig a legjobb állapotban marad, és hosszú évekig szolgálja Önt. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket, és biztosítsa motorkerékpárja védelmét a legjobb elérhető eszközökkel!

Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges