PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők - RM85 Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
759909

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők - RM85 Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők - RM85 Minden Év

Amikor a teljesítmény és a tartósság kerül előtérbe a motoralkatrész kiválasztásánál, a PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők az ideális választás. Ezek a teleszkópszár védők kifejezetten a Suzuki RM85 minden évjáratú modelljére lettek tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a kiváló minőséget. A teleszkópszár az egyik legfontosabb komponense a motor felfüggesztési rendszerének, így annak védelme kulcsfontosságú a hosszú élettartam és a megbízható teljesítmény érdekében.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védőt?

A PRO-CARBON RACING név száz százalékban a csúcskategóriás motoralkatrészek szinonimája. Ezek a teleszkópszár védők szénszálas kompozit anyagból készülnek, amely nem csak rendkívül könnyű, de extrém keménységet és tartósságot is biztosít. A szénszálas kialakítás maximálisan ellenáll a mechanikai behatásoknak, ezzel megelőzve a teleszkópszár sérülését egy baleset vagy ütközés esetén.

Ezen kívül a szénszálas anyag kitűnő hőelvezető képességgel is rendelkezik, így hozzájárul a teleszkóp optimális működési hőmérsékletének fenntartásához. Ezen tulajdonságai révén a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők nem csupán védik, de javítják is a teló teljesítményét és élettartamát.

Könnyű telepítés és karbantartás

A PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a könnyű telepíthetőségre. Az egyszerű, Rácz nélkül rögzítési rendszernek köszönhetően a védő felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális szerszámokat. Továbbá, a szénszálas felület ellenáll a szennyeződéseknek is, így a tisztítása rendkívül egyszerű, csupán egy nedves ruhára van szükség.

Stílusos megjelenés

A szénszálas anyag egyedülálló megjelenést kölcsönöz a teleszkópszár védőknek, amely modernebb és esztétikailag vonzóbb kinézetet ad a motorjának. Nemcsak funkcionálisan hasznos, de stílus szempontjából is kiemelkedő.

Hosszú élettartam és megbízhatóság

Ezek a teleszkópszár védők kiválóan bírják az időjárási és útviszonyokat, így hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtanak. A szénszálas anyag nem oxidálódik és nem rozsdásodik, így egy életen át tartó védelmet biztosít a motor felfüggesztési rendszerének.

Összefoglalás

Összességében a PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védők az RM85 minden évjáratú modelljéhez ideális választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné a motorjának. Könnyű, tartós, esztétikus és könnyű telepíteni – ezek a védők mindent tudnak, amire szüksége lehet. Ne várjon tovább, ruházza fel motorját a legjobb védelemmel és élvezze a gondtalan motorozást!

Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges