PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védő - RM125-450 Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
759907

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védő - RM125-450 Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védő - RM125-450 Minden Év

A PRO-CARBON RACING Suzuki Felső Teleszkópszár Védő kimagasló minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten tartóssággal és precizitással készült, hogy optimális védelmet nyújtson a teleszkópoknak. Ez a védő RM125-től 450-es modellig minden Suzukiévjáratra alkalmas, így széles körben használható, és a legjobb teljesítményt ígéri a motorosok számára.

Kiváló Minőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING védője prémium kategóriás karbon anyagból készül, ami nemcsak könnyű, de rendkívül erős is. Az anyag ellenáll a kopásnak és ütéseknek, így ideális választás, ha hosszú távra keresel teleszkópszár védőt. A karbon szerkezet különleges megjelenést is biztosít a motorodnak, így a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja.

Egyszerű Telepítés

A Suzuki Felső Teleszkópszár Védő könnyedén telepíthető a motorra. A pontossággal kialakított alkatrészek egyszerű és gyors felszerelést tesznek lehetővé, anélkül, hogy speciális szerszámokat igényelnének. Így bárki, aki alapvető műszaki ismeretekkel rendelkezik, könnyedén felszerelheti ezt a védőt a saját Suzukijára.

Kiváló Védelem

Ezzel a védővel a teleszkópszárak teljeskörű védelmet kapnak a szennyeződésektől, portól és egyéb külső behatásoktól, amelyek hosszú távon károsíthatják a teleszkóp működését. Ennek köszönhetően a motorod élettartama meghosszabbodik, és mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkóp védők > Felső teleszkópszár védő
  • Kompatibilitás: Suzuki RM125-450 Minden Év
  • Anyag: Prémium karbon

Miért Érdemes Minket Választani?

A webshopunk szakemberei mindig arra törekszenek, hogy a legjobb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket kínálják vásárlóinknak. A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőink nemcsak a tartósságukról, hanem a megfizethetőségükről is ismertek. Rendeljen tőlünk még ma, és élvezze a gyors szállítás és a kiváló ügyfélszolgálat előnyeit.

Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges