PRO-CARBON RACING Sherco Felső Teleszkópszár Védők - Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
763901

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Sherco Felső Teleszkópszár Védők - Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Sherco Felső Teleszkópszár Védők - Minden Év

Üdvözöljük webáruházunkban, amely a legjobb minőségű motoralkatrészekre és kiegészítőkre specializálódott. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING legújabb termékét, a Sherco Felső Teleszkópszár Védők-et, amely minden évjáratú Sherco motorhoz tökéletesen illeszkedik.

A PRO-CARBON RACING tele van innovációval és minőséggel, és ez a termék sem kivétel. Ezek a felső teleszkópszár védők különösen fontosak a teleszkóp élettartamának növeléséhez és a motor teljesítményének fenntartásához. A szennyeződések, kavicsok és más sérülések komoly károkat okozhatnak, amit ezek a védők teljes mértékben kiküszöbölnek.

Jellemzők és Előnyök

  • Kiváló minőségű anyag: A PRO-CARBON RACING Sherco teleszkópszár védők könnyű, mégis nagyon erős szénszálas anyagból készülnek, ami rendkívül tartós és ütésálló.
  • Egyszerű felszerelés: A védők kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést bármilyen szakértelem nélkül.
  • Aerodinamikus design: Az áramvonalas kialakítás nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem minimalizálja a sztenderd védőkhöz képest a légellenállást is.
  • Tökéletes illeszkedés: Ezek a teleszkópszár védők minden évjáratú Sherco motorhoz kifejezetten méretezve vannak, így garantált a tökéletes illeszkedés.
  • Fontos védelem: Védi a teleszkópot a külső sérülésektől, ami hozzájárul a teleszkóp hosszabb élettartamához és jobb teljesítményéhez.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING-et?

A PRO-CARBON RACING világszerte elismert márka a motoralkatrészek piacán. A kiváló minőségen túl, ezek a termékek széles körben használatosak professzionális és amatőr motorosok körében egyaránt. A cég szoros együttműködésben áll a motorversenyzőkkel, így a termékek folyamatosan fejlődnek és alkalmazkodnak a legmodernebb technológiákhoz és elvárásokhoz.

Webáruházunkban mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legújabb és leginnovatívabb termékeket kínáljuk. Nemcsak a minőség, hanem az ügyfélszolgálat színvonala is kiemelkedő. Ha kérdése van, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Rendelje meg most!

Ne hagyja, hogy motorja ki legyen téve a káros külső hatásoknak! Válassza a PRO-CARBON RACING Sherco Felső Teleszkópszár Védők-et, és élvezze a nyugodt motorozás élményét. Rendelje meg most, és mi gondoskodunk a gyors és biztonságos kiszállításról!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék korlátozott mennyiségben elérhető, így ne késlekedjen a vásárlással!

Ne feledje, a megfelelő védelem növeli motorja élettartamát és teljesítményét. Viseljen óvintézkedéseket, és válassza a legjobbat motorkerékpárjához!

Állapot Új
Márka Sherco
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges