PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkóp Védők - 85 SX Minden évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
759523

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkóp Védők - 85 SX Minden évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkóp Védők - 85 SX Minden évjárat

A PRO-CARBON RACING által gyártott felső teleszkóp védők a KTM 85 SX modellek minden évjáratához lettek tervezve. Ezek az alkatrészek kimagasló védelmet nyújtanak a teleszkóp szárak számára, megakadályozva a szennyeződések, kavicsok és más külső tényezők által okozott sérüléseket.

Anyag és Kialakítás

A védők precíziós tervezéssel készültek, könnyű, de rendkívül erős karbonszálas anyagból. Az ilyen konstrukció előnye, hogy kiváló mechanikai védelmet nyújt anélkül, hogy jelentősen növelné a motor súlyát. A karbonszálas anyag ismert a tartósságáról és a rugalmasságáról, amely bármilyen terepviszonyok között megbízható védelmet biztosít. A PRO-CARBON RACING nagy hangsúlyt fektetett a dizájnra is, hogy termékük ne csak funkcionális, hanem esztétikus is legyen.

Kompatibilitás

Ez a termék kifejezetten a KTM 85 SX modellekhez lett tervezve, és minden évjárattal kompatibilis. Ennek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a védő nem fog megfelelően illeszkedni motorjára. A felszerelés egyszerű, és különösebb szaktudást nem igényel, így akár otthon is könnyen elvégezhető.

Felszerelés és Karbantartás

A felszerelés gyors és egyszerű folyamat, amelyhez az összes szükséges tartozékot és részletes útmutatót mellékeljük. A védők kopásálló felületkezeléssel rendelkeznek, ami hosszú élettartamot biztosít. Emellett könnyen tisztán tarthatók, ami különösen fontos a terepmotorozás során.

Előnyök

  • Kimagasló védelem a szennyeződések és sérülések ellen.
  • Könnyű súly a karbonszálas konstrukciónak köszönhetően.
  • Esztétikus és funkcionális dizájn.
  • Kompatibilis minden KTM 85 SX évjárattal.
  • Egyszerű és gyors felszerelés.

Ne bízza a véletlenre motorja teleszkópjainak védelmét! Válassza a PRO-CARBON RACING KTM Felső Teleszkóp Védők - 85 SX Minden évjárat terméket, és élvezze a nyugodt motorozást bármilyen körülmények között.

Rendelje meg most, és biztosítsa motorja hosszabb élettartamát és megbízhatóságát!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges