PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors - KX125 to 450 All years

Gyártó:
Cikkszám:
759661

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors - KX125 to 450 All years

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors - KX125 to 450 All years

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors termékünket, amely a motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, ha a teleszkópszárakat védeni kívánják mindenféle külső behatástól. Ez a kiegészítő speciálisan a Kawasaki KX125-tól a KX450 modellekig, minden évjárathoz tervezett, garantálva a kompatibilitást és a tökéletes illeszkedést.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors-t?

  • Minőség és tartósság: A PRO-CARBON RACING telekomtávédők kiváló minőségű karbon anyagból készülnek, ami kivételes erőt és tartósságot biztosít. Ellenállnak a mindennapi használat során fellépő kopásnak és ütésnek, ezáltal meghosszabbítva a teleszkópok élettartamát.
  • Könnyű súly: A karbon anyagból készült védők hihetetlenül könnyűek, ami nem növeli jelentősen a motorod súlyát. Ez különösen fontos versenykörnyezetben, ahol minden gramm számít.
  • Egyszerű telepítés: Az adott modellekhez tervezett védők egyszerűen és gyorsan felszerelhetők, nem igényelnek különösebb módosításokat a motorodon. A precíz kivitelezés biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjenek a teleszkópokhoz.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon kivitel nemcsak funkcionális, de esztétikailag is megnyerő, sportos és professzionális megjelenést kölcsönöz a motorodnak.

Tulajdonságok:

  • Anyag: Magas minőségű karbon
  • Szín: Fekete karbon textúra
  • Kompatibilitás: Kawasaki KX125-tól KX450-ig, minden évjárat
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Top Upper Fork Protectors ideális választás mindazok számára, akik szeretnék védeni motorjukat a sérülésektől és egyben feljavítani annak megjelenését. A magas minőségű karbon anyag hosszabb távon is megőrzi formáját és funkcióját, így biztonságosan használhatja a motorját anélkül, hogy aggódnia kellene a teleszkópok esetleges sérülései miatt.

Ne habozz, rendeld meg még ma webáruházunkban ezt az elengedhetetlen kiegészítőt, hogy motorod a legjobb védelmet kapja! A termék elérhető webshopunkban, ahol további motoralkatrészeket és motoros felszereléseket is megtalálsz.

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges