PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX65 Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
759664

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX65 Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX65 Minden Év

A motoralkatrész és ruházati termékekre specializálódott webshopunk bemutatja a kiváló minőségű PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védőket, amelyeket kifejezetten a KX65 modellekhez terveztek, függetlenül az évjárattól. Ez a termék ideális választás minden lelkes motoros számára, aki a legjobb védelmet szeretné biztosítani kedvenc gépe számára.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőket?

1. Kiváló minőség és tartósság: A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők csúcsminőségű szénszálas anyagból készültek, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát, és kiváló védelmet nyújt a teleszkópoknak a károsodástól.

2. Könnyű és erős: A szénszálas anyag egyik legnagyobb előnye a könnyű súly és az extrém erő. Ez a kombináció biztosítja, hogy a védők ne növeljék jelentősen a motor súlyát, miközben maximális védelmet nyújtanak.

3. Széles kompatibilitás: Ezek a teleszkópszár védők minden évjáratú KX65 modellel kompatibilisek, így bármelyik évjáratú motorodhoz tökéletesen illeszkednek.

4. Esztétikai megjelenés: A szénszálas anyag modern és elegáns megjelenést biztosít, amely garantáltan fokozza motorod kinézetét.

Termékjellemzők

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag
  • Könnyű súly és extrém erő
  • Minden évjáratú Kawasaki KX65 modellhez illeszkedik
  • Modern és elegáns megjelenés

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők tökéletes választás bármelyik KX65 tulajdonos számára, aki a legjobb minőséget keresik motorjához. Legyen szó napi használatról vagy versenyzésről, ezek a védők biztosítják a teleszkópok maximális védelmét, miközben esztétikailag is hozzájárulnak a motorod kinézetéhez. Ne habozz, rendeld meg most, és élvezd a legjobb minőséget és védelmet, amit a PRO-CARBON RACING kínálhat!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett