PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX125-től 450-ig Minden Év

Gyártó:
Cikkszám:
759663

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX125-től 450-ig Minden Év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védők - KX125-től 450-ig Minden Év

A motorkerékpár tele van összetett és precíziós alkatrészekkel, amelyek gondoskodást igényelnek, hogy maximális teljesítményt és tartósságot érjenek el. Az egyik ilyen kulcsfontosságú komponens a teleszkópszár, amely felelős a kerékpár stabilitásáért és rugalmasságáért. A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők kifejezetten a Kawasaki KX125-től 450-ig terjedő összes modelljéhez lettek tervezve, minden évjárattól függetlenül.

A PRO-CARBON RACING egy megbízható és elismert márka a motorsport világában, amely magas minőségi szabványokat állít a termékei tervezésekor és gyártásakor. Ezek a teleszkópszár védők a legújabb technológiával és kiváló minőségű szénszálas anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és nagy tartósságot. A szénszálas anyag nemcsak remek mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, de rendkívül könnyű is, így nem növeli meg jelentősen a motor súlyát, miközben maximális védelmet nyújt a teleszkópszáraknak.

Ezek a védők nemcsak a sérülések ellen védenek, hanem segítenek fenntartani a teleszkópszárak tisztaságát és hatékonyságát, ami létfontosságú a kerékpár teljesítményének és stabilitásának megőrzésében. A védők kialakítása lehetővé teszi az egyszerű felszerelést és cserét, így időt és energiát takarít meg a motorszerelők és birtokosok számára.

A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők számos előnnyel rendelkeznek, beleértve:

  • Kiváló minőségű szénszálas konstrukció: Biztosítja a maximális tartósságot és hosszú élettartamot.
  • Könnyű súly: Minimalizálja a motor súlyát, megőrizve a teljesítményt és manőverezhetőséget.
  • Egyszerű felszerelés: Könnyen és gyorsan felszerelhető vagy cserélhető, különleges eszközök nélkül.
  • Védelem a sérülések ellen: Megvédi a teleszkópszárakat a külső behatásoktól, karcolásoktól és szennyeződésektől.
  • Fenntartja a teleszkópszárak hatékonyságát: Megakadályozza a szennyeződések és törmelékek bejutását, prolongálva a teleszkópszárak élettartamát és teljesítményét.

Ha Ön egy motorsport rajongó, aki a legjobbat szeretné biztosítani a Kawasaki motorjának, akkor a PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők tökéletes választás lesz. Ne hagyja, hogy a sérülések és a szennyeződések befolyásolják a motorkerékpár teljesítményét! Válassza a megbízható és tartós PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőket, hogy mindig a legjobb formában tartsák motorját.

Rendelje meg most az online webshopunkban, és élvezze a gyors kiszállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot. A legmagasabb minőségű motoralkatrészeket kínáljuk, amelyek segítenek Önnek a legmagasabb szinten maradni a versenypályán és az úton egyaránt.

Látogasson el webshopunkba most!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges