PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő - KX85 összes év

Gyártó:
Cikkszám:
759665

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő - KX85 összes év

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő - KX85 összes év

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő kiváló választás azok számára, akik a legjobb minőséget keresik a motorjukhoz. Ez a teleszkópszár védő kifejezetten a Kawasaki KX85 modellhez készült, és minden évjárathoz alkalmas. A PRO-CARBON RACING ismert a csúcsminőségű motoralkatrészek gyártásáról, és ez a védő sem kivétel.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Anyag: Ez a védő magas minőségű karbonból készült, amely könnyű és erős anyag, garantálva a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Méretek: A védő pontosan illeszkedik a Kawasaki KX85 összes évjáratának felső teleszkópszárára.
  • Könnyű Telepítés: Nincs szükség speciális szerszámokra vagy odafigyelésre a telepítés során, így akár kezdő motorosok is könnyedén felszerelhetik.
  • Védelem: Hatékonyan védi a felső teleszkópszárat a kosztól, sártól és ütésektől, meghosszabbítva a teleszkóp élettartamát.
  • Esztétikai Érték: A karbon mintázat elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motorjának, emelve annak esztétikai értékét.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő kiváló befektetés minden motorostulajdonos számára. A karbon anyagnak köszönhetően nemcsak a védelem, hanem a motor megjelenése is jelentősen javul. A könnyű telepítés lehetővé teszi, hogy percek alatt felhelyezze, így hamar élvezheti a termék előnyeit.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Teleszkópszár Védőt?

A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett a csúcsminőségű termékek gyártása mellett. Az anyagok, amelyekből a védő készül, a legmodernebb technológiával és precizitással lettek kiválasztva és feldolgozva. Azok számára, akik komolyan veszik motorjuk karbantartását és megjelenését, ez a védő ideális választás.

Az évek során a PRO-CARBON RACING bizonyította, hogy termékei megbízhatóak és strapabíróak, így biztos lehet benne, hogy a védő hosszan tartó védelmet nyújt. Emellett a karbon mintázat olyan esztétikai élményt nyújt, amely ritka más termékek esetében.

Hasznos Tippek a Telepítéshez

  1. Tisztítsa meg alaposan a teleszkópszárat, mielőtt felhelyezi a védőt.
  2. Győződjön meg róla, hogy teljesen száraz a felület.
  3. Igazítsa megfelelően a védőt, hogy tökéletesen illeszkedjen.
  4. Rögzítse szorosan, de ne húzza túl erősen, nehogy megsérüljön az anyag.
  5. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a védő megfelelően van-e rögzítve és nincs-e rajta sérülés.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Felső Teleszkópszár Védő - KX85 összes évjáratának megvásárlásával garantáltan egy olyan terméket kap, amely maximális védelmet és kiváló megjelenést biztosít motorjának. Ne habozzon, rendelje meg most, és élvezze a PRO-CARBON RACING minőségét!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges