PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő - TC 65 - Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
761062

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő - TC 65 - Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

Fedezd Fel a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő Előnyeit

Üdvözlünk webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és kiegészítők világának legjobb termékeit kínáljuk. Termékpalettánk egyik kiemelkedő darabja a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő - TC 65 - Minden Évjárat, amely minőségi kialakításának és kiváló anyaghasználatának köszönhetően tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat keresi gépe számára.

Kiváló Minőségű Anyagok és Professzionális Kialakítás

A PRO-CARBON RACING teleszkópvédői a legmagasabb minőségű karbonszálas anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a könnyű súlyt. Ez a kombináció nemcsak a teleszkóp élettartamát növeli meg, hanem javítja a motorkerékpár kezelhetőségét és reakcióidejét is.

Főbb jellemzők:

  • Könnyű és tartós karbonszálas konstrukció
  • Optimális védelem a teleszkópszárak számára
  • Egyszerű és gyors felszerelés
  • Kifejezetten a Husqvarna TC 65 modellhez tervezve, minden évjárathoz illeszkedik

Miért Válaszd a PRO-CARBON RACING Felső Teleszkópvédőket?

A motorosok számára rendkívül fontos, hogy a teleszkópok mindig kiváló állapotban legyenek, hiszen ezek az alkatrészek kulcsszerepet játszanak a motor irányíthatóságában és stabilitásában. A PRO-CARBON RACING teleszkópvédői megvédik a teleszkópokat a sérülésektől, szennyeződésektől és kopástól, így hosszabb élettartamot biztosítanak ezeknek az alkatrészeknek.

Mentális Nyugalom és Megbízhatóság

Ezek a teleszkópvédők nemcsak a teleszkópokat védik, hanem a motor teljesítményét is optimalizálják. Az erős és könnyű anyagból készült konstrukció garantálja, hogy a teleszkópok mindig a legjobb állapotban legyenek, így Te a vezetésre koncentrálhatsz, függetlenül attól, hogy terepen vagy pályán közlekedsz.

Tartsd meg motorod telekópjait hosszabb ideig, és biztosítsd magadnak a mindennapi motorozás nyugalmát a PRO-CARBON RACING felső teleszkópvédőkkel.

Egyszerű Beszerelés és Karbantartás

A PRO-CARBON RACING teleszkópvédők tervezésekor az egyszerűség elsődleges szempont volt. A könnyen követhető útmutatóval és az egyszerű szerelési folyamatnak köszönhetően, gyorsan és hatékonyan felszerelheted ezt a védőt a motorodra. A minimális karbantartási igény pedig biztosítja, hogy több időt tölthess motorozással és kevesebbet szereléssel.

A Tökéletes Ajándék Minden Motoros Számára

Ha keresel egy tökéletes ajándékot egy motoros barátodnak vagy családtagodnak, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő a legjobb választás. Kiváló minőségével és funkcionalitásával bizonyára örömet okoz minden motorosnak, legyen szó akár hobbi motorosról, akár profi versenyzőről.

Ne habozz, vásárold meg még ma a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópvédő - TC 65 - Minden Évjárat terméket, és élvezd a kompromisszumok nélküli minőséget és megbízhatóságot!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges