PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC/FC TE/FE TX/FX 125 - 530 - Minden Évjárathoz

Gyártó:
Cikkszám:
761064

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC/FC TE/FE TX/FX 125 - 530 - Minden Évjárathoz

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC/FC TE/FE TX/FX 125 - 530 - Minden Évjárathoz

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING páratlan minőségű és teljesítményű Husqvarna felső teleszkópszár védőket, amelyek minden TC/FC, TE/FE, TX/FX modellre 125-től 530 köbcentiméterig és mindegyik évjárathoz illenek. Ezek a védők különösen azok számára lettek tervezve, akik igazán komolyan veszik a motorozást és nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legjobb védelemmel és teljesítménnyel.

A PRO-CARBON RACING egy egyedülálló cég, amely prémium minőségű szénszálas termékeket gyárt a motorkerékpár-közösség számára. Ezek a védők magas szintű védelemmel rendelkeznek, ami nemcsak tökéletesítik a motor megjelenését, hanem funkcionalitásukkal is kiemelkednek, megvédve a teleszkópszárakat a sérülésektől és kopásoktól.

Jellemzők:

  • Prémium Minőségű Anyagok: A PRO-CARBON RACING védőkön használt szénszálas anyagok kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak.
  • Könnyű Szerelhetőség: Ezek a védők egyszerűen és gyorsan felszerelhetők, így Ön több időt tölthet a motorozással és kevesebb időt a szereléssel.
  • Tökéletes Illeszkedés: Minden alkatrész pontosan illeszkedik a TC/FC, TE/FE, TX/FX modellekhez 125-től 530 köbcentiméterig, és minden évjárathoz.
  • Esztétikai Előnyök: A szénszálas anyagok egyedi és modern megjelenést biztosítanak a motornak.
  • Magas Szintű Védelem: A védők garantálják a teleszkópszárak hosszabb élettartamát, megvédve azokat a használat során felmerülő sérülésektől és kopásoktól.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Termékeit?

A PRO-CARBON RACING a világ számos részén ismert minőségi szénszálas termékeiről és kiemelkedő ügyfélszolgálatáról. Ha magas teljesítményű és megbízható védőket keres, ezek a termékek tökéletes választásnak bizonyulnak. A szénszálas védők egyedien stílusos megjelenést kölcsönöznek a motorjának, miközben garantálják a maximális védelmet is.

Ne elégedjen meg másodrangú védelmi megoldásokkal! Válassza a PRO-CARBON RACING szénszálas védőit, és élvezze a motorozás minden pillanatát nyugodtan, tudva, hogy teleszkópszárai a legnagyobb biztonságban vannak.

A webshopunkban számos motorkerékpár-alkatrész és ruházat megtalálható, így biztos lehet benne, hogy mindent egy helyen megtalál, amire szüksége van. Látogassa meg webshopunkat, és szerezze be a legújabb PRO-CARBON RACING termékeket kedvező áron!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges