PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC 85 - Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
761063

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC 85 - Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők kimondottan a TC 85 modellhez lettek tervezve, és minden évjárat számára kompatibilisek. Ezek a prémium minőségű teleszkópszár védők a PRO-CARBON RACING márka által kerülnek gyártásra, amely méltán híres a motoralkatrészek és tartozékok piacán. A PRO-CARBON RACING termékei a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, különösen ha a versenysport világában való használatról van szó.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők a következő előnyöket kínálják:

  • Kiemelkedő védelem: Ezek a teleszkópszár védők megbízhatóan védenek a kövek, törmelék és egyéb külső behatások ellen, amelyek a terepen való motorozás során jelentkezhetnek.
  • Szilárd anyagok: A védők anyaga kiváló minőségű karbon, amely könnyű súlya mellett rendkívül tartós és ellenálló.
  • Könnyű felszerelés: A szerelés egyszerű és gyors, így nem kell sok időt töltenie a telepítéssel. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő tökéletesen illeszkedjen a TC 85 modellekhez.
  • Esztétikai előnyök: A szénszálas kialakítás modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a motornak, ami nemcsak a teljesítményt, hanem az esztétikát is javítja.
  • Korrozióvédelem: A karbon anyag ellenáll a korróziónak, így hosszabb élettartamot biztosít, mint a hagyományos fém védők.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők további jellemzői:

  • Speciálisan tervezett: Ezek a védők kimondottan a Husqvarna TC 85 modellekhez lettek tervezve, így garantált a tökéletes illeszkedés.
  • Versenyfelhasználásra alkalmas: A védők kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a legextrémebb körülmények között is helyt álljanak.
  • Könnyen karbantartható: Az anyaguknak köszönhetően a védők könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.

Ha Ön egy motorsport kedvelő, és szeretné, hogy motorja mindig a legjobb formában legyen, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők ideális választás. Ezek a védők nemcsak a teleszkópszárak sérüléseit akadályozzák meg, de egyben növelik a motor tartósságát és értékét is.

Rendelje meg most, és élvezze a PRO-CARBON RACING által nyújtott minőséget és megbízhatóságot! Webshopunk széles választékkal várja a motoralkatrészek és kiegészítők terén, hogy minden szükséges felszerelést beszerezhessen egy helyen.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges