PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC 85 - Minden évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
761060

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC 85 - Minden évjárat

Rendelhető
Rendelhető

Termékleírás:

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők - TC 85 - Minden évjárat kiváló választás minden motorrajongó számára, aki szeretné megvédeni és optimalizálni járművének teljesítményét. Ezek a teleszkópszár védők különösen a TC 85 modellhez készültek, és minden évjárathoz illeszkednek. Gyártójuk a PRO-CARBON RACING, egy olyan márka, amely híressé vált kiváló minőségű és tartós motoralkatrészeivel.

Minőség és Tartósság:

A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védői prémium minőségű karbonszálból készülnek, biztosítva a maximális tartósságot és védelmet. Ezek a védők nem csak a mechanikai sérülésektől óvják a teleszkópszárat, hanem a kopás, korrózió és más külső behatások ellen is kiváló védelmet nyújtanak. A karbonszál használatának köszönhetően a védők könnyűek, mégis rendkívül erősek.

Stílus és Dizájn:

A PRO-CARBON RACING termékei nemcsak funkcionalitást, hanem esztétikai értéket is képviselnek. A teleszkópszár védők modern és sportos dizájnnal rendelkeznek, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik Husqvarna TC 85 motorkerékpárhoz. A karbonszál anyag elegáns megjelenést kölcsönöz, amely kiemeli a motor egyedi stílusát.

Könnyű Telepítés:

Ezeknek a teleszkópszár védőknek a telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A pontosan illeszkedő dizájn biztosítja, hogy a védők tökéletesen illeszkedjenek a motorhoz, anélkül, hogy szakértelmet igényelnének. Az utasítások egyértelműek és könnyen követhetők, így bárki könnyedén felszerelheti őket.

Teljesítmény és Védelem:

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Felső Teleszkópszár Védők célja a teleszkópszárak védelme a sérülésektől és a kopástól. Ez nem csak meghosszabbítja a teleszkópszárak élettartamát, hanem javítja a motor teljesítményét is. A védők megbízhatóan óvják a teleszkópszárakat a nehéz terepen történő versenyzések során is.

Elérhetőség és Rendelés:

Az Motoralkatrész Webshop kínálatában könnyedén megtalálhatók a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők. Rendeld meg most, és élvezd a kiváló minőségű terméket, amely hosszú távon is megbízható védelmet nyújt motorkerékpárod számára.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett