PRO-CARBON RACING Honda Top Upper Fork Protectors - CR 125/250 Minden év

Gyártó:
Cikkszám:
758607

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Top Upper Fork Protectors - CR 125/250 Minden év

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING egy jól ismert és elismert márka a motorsport világában, ami megbízható és magas minőségű termékeiről híres. A Honda Top Upper Fork Protectors - CR 125/250 Minden év termékük is kiváló példa erre.

Ezek a felső teleszkópszár védők speciálisan a Honda CR 125 és CR 250 modellekhez lettek tervezve, így garantáltan tökéletesen illeszkednek és maximális védelmet nyújtanak a teleszkópok számára. Az összes évjáratú CR 125 és CR 250 modellekhez megfelelő.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőit?

1. Kiemelkedő anyagminőség

A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védői karbon kompozit anyagból készülnek, ami rendkívül könnyű, ugyanakkor erős és strapabíró. Ezáltal a termék nem csak esztétikai szempontból mutatós, de hosszú távon is ellenáll az időjárás viszontagságainak és a motorozás során előforduló terheléseknek.

2. Páratlan védelem

Ezek a teleszkópszár védők hatékonyan óvják a teleszkópokat a felverődő kövektől, saratól és más szennyeződésektől, valamint az esetleges karcolásoktól és ütődésektől. Így biztosítva a teleszkópok hosszabb élettartamát és zavartalan működését.

3. Egyszerű felszerelés

A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védőit könnyű felszerelni, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. A csomagban található részletes útmutató segítségével bárki gyorsan és egyszerűen felhelyezheti a védőket.

4. Versenyképes ár

Annak ellenére, hogy a PRO-CARBON RACING termékek prémium minőségűek, ár-érték arányban is kiemelkedően versenyképesek. Így nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és az ár tekintetében.

Terméktulajdonságok:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: Honda CR 125/250 (Minden év)
  • Anyag: Karbon kompozit
  • Szín: Fekete
  • Csomag tartalma: 1 pár (2 darab) teleszkópszár védő

Összességében a PRO-CARBON RACING Honda Top Upper Fork Protectors - CR 125/250 Minden év egy kiváló választás minden CR 125 és CR 250 tulajdonos számára, akik megbízható védelmet szeretnének biztosítani motorjuk teleszkópjai számára.

Rendelj most a motoralkatrész webshopunkból, és élvezd a PRO-CARBON RACING által nyújtott minőséget és megbízhatóságot!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges