PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CRF 250/450 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
758612

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CRF 250/450 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők tökéletes választás minden Honda CRF 250 és 450 motor tulajdonos számára, akik a legjobb védelmet keresik a teleszkópok számára. Az összehasonlíthatatlan minőségű és tartós PRO-CARBON RACING termékek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt minden körülmények között.

Prémium minőségű anyagok

Ez a teleszkópszár védő kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül erős is. Az anyagok minősége biztosítja, hogy a védők nem deformálódnak el, és hosszú távon is megtartják formájukat, anélkül hogy változtatnának a teleszkóp teljesítményén. Az ultrakönnyű anyag minimalizálja a motorra nehezedő súlyt, miközben maximális védelmet nyújt.

Kiváló védelmet nyújt

A PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy megvédjék a teleszkópokat a kőfelverődésektől, szennyeződésektől, és egyéb káros hatásoktól. Ez különösen fontos terepmotorozás során, ahol a teleszkópok folyamatosan ki vannak téve a nehéz körülményeknek. Ezek a védők hosszabb élettartamot biztosítanak a teleszkópok számára, így csökkentik a karbantartási és javítási költségeket is.

Könnyű telepíthetőség

A termék előnyei közé tartozik a könnyű telepíthetőség is. A PRO-CARBON RACING teleszkópszár védők gyorsan és egyszerűen felszerelhetőek, különleges szerszámok nélkül. A pontos illeszkedés és az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a védők stabilan rögzüljenek és ne mozduljanak el használat közben.

Stílusos megjelenés

Ezek a karbon védők nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak. A karbon szálak modern, sportos megjelenést kölcsönöznek a motornak, ami minden motoros számára vonzó lehet. A védők elegáns megjelenése kiegészíti és javítja a motor általános kinézetét, hozzájárulva a profi megjelenéshez.

Kompatibilitás és sokoldalúság

A PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők minden évjáratú Honda CRF 250 és 450 modellekkel kompatibilisek. Ez a sokoldalúság azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik évjáratú motort birtoklod, biztos lehetsz benne, hogy a termék tökéletesen illeszkedni fog. A pontos tervezés és a kiváló minőség garantálja a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt minden körülmények között.

Ha biztosítani szeretnéd motorod teleszkópjainak védelmét, és ezzel együtt növelni azok élettartamát, akkor a PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők a tökéletes választás számodra. Ne habozz, vásárold meg most webshopunkban, és élvezd a nyugodt motorozás élményét!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett