PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR85 / CRF150 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
758608

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR85 / CRF150 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők tökéletes választás minden Honda CR85 és CRF150 motoros számára, függetlenül attól, hogy melyik évjáratot birtokolja. Ezek az exkluzív, prémium minőségű felső teleszkópszár védők kiváló védelmet nyújtanak a teleszkópok számára, így meghosszabbítva azok élettartamát és megőrizve a motorod teljesítményét és megjelenését.

A teleszkópszár védők alapvető szerepe, hogy megvédjék a teleszkópokat a sérülésektől, mint például a kavicsok, szennyeződések és egyéb úton lévő tárgyak általi karcolások. Az PRO-CARBON RACING által gyártott teleszkópszár védők a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy biztosítsák a maximális védelmet és tartósságot. Az erős, mégis könnyű karbon szál anyag biztosítja, hogy a védők ellenállnak minden káros hatásnak, miközben nem nehezítik el a motort.

Ezek a védők kifejezetten Honda CR85 és CRF150 motorokhoz készültek, így tökéletesen illeszkednek minden egyes alkatrészhez. Az egyszerű felszerelési eljárásnak köszönhetően bárki könnyedén teleszkópszár védőt szerelhet a motorjára, legyen szó akár kezdőről, akár tapasztalt motorosról.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Kiváló Védelem: Az erős karbon szál védelem biztosítja, hogy a teleszkópokat hosszú távon is megóvjuk.
  • Tökéletes Illeszkedés: Speciálisan a Honda CR85 és CRF150 modellekhez tervezve, hogy maximális kompatibilitást és védelmet nyújtson.
  • Könnyű és Tartós: Az anyagok könnyűek, így nem növelik jelentősen a motor súlyát, mégis rendkívül ellenállóak.
  • Egyszerű Felszerelés: Az egyszerű és gyors felszerelés lehetőséget biztosít a könnyű és problémamentes használat számára.

A motorosok jól tudják, hogy a motor védelme elengedhetetlen a hosszú élettartam és a fenntartási költségek minimalizálása érdekében. Az PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők nemcsak kiváló védelmet biztosítanak, de egyben stílusos megjelenést is kölcsönöznek a motornak. A karbon szálas kialakítás modern és profi megjelenést nyújt, amely minden motoros számára vonzó lehet.

A PRO-CARBON RACING név garanciát jelent a minőségre és a megbízhatóságra. A cég évek óta foglalkozik prémium motoralkatrészek gyártásával, és termékeik világszerte elismertek a motoros közösségekben.

Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és szerezze be még ma a PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védőt a motorjára! Rendeljen most a Motoralkatrész Webshop-ból, ahol a legjobb minőségű motoros kiegészítőket kínáljuk, elérhető áron.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges