PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR 125/250 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
758610

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR 125/250 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR 125/250 Minden Évjárat

Tedd még ellenállóbbá és vedd igénybe a legújabb technológiát a motoros világból a PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők segítségével. Ezek a védők különösen a CR 125 és CR 250 modellek számára lettek tervezve, és minden évjárathoz illeszkednek. A teleszkóp védők rendkívül fontosak, hiszen az egyik legjobban igénybe vett alkatrész a terepmotorozás során.

Termék Tulajdonságai

  • Magas minőségű szénszálas anyag: A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők kiváló minőségű szénszálas anyagból készülnek, amely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem hihetetlenül tartós is.
  • Könnyű súly: Az alacsony súlyú szénszálas anyag nem befolyásolja a motor súlyát, így biztosítva a maximális teljesítményt és könnyű kezelhetőséget.
  • UV-ellenálló bevonat: A speciális UV-ellenálló bevonat megvédi a szénszálas anyagot a napsugárzás és egyéb időjárási tényezők okozta károsodásoktól.
  • Könnyű telepítés: A védők egyszerűen telepíthetők, nincsenek szükséges különleges szerszámok vagy szakértelem a felszerelésükhöz.
  • Tökéletes illeszkedés: Kifejezetten a Honda CR 125 és CR 250 modellekhez készült, garantáltan pontosan illeszkedik minden évjárathoz.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING védőket?

A PRO-CARBON RACING márka már régóta ismert a motoros közösségben a minőségi és megbízható termékeiről. Ezek a védők nemcsak a teleszkóp élettartamát növelik meg, de megakadályozzák a sérüléseket, melyek hatással lehetnek a motor teljesítményére és biztonságára. A szénszálas kialakítás egyszerre elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motorodnak, miközben maximális védelmet nyújt.

Továbbá, a teleszkópszár védők megvédik a motor első részét a törmelékektől, kövektől és más szennyeződésektől, amelyek könnyedén károsíthatják a teleszkópot. Ennek köszönhetően hosszabb ideig élvezheted a gondtalan motorozás élményét.

Telepítés és Karbantartás

A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védőinek telepítése rendkívül egyszerű. Kövesd a mellékelt útmutatót, és néhány perc alatt fel tudod szerelni őket. A karbantartás szempontjából is kiemelkedőek: egyszerűen töröld le egy nedves ruhával a felületüket, és máris készen állnak a következő útra.

Ne hagyd, hogy a kemény terep vagy az időjárási viszontagságok kárt tegyenek a motorodban. Válaszd a PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védőket, és biztosítsd a motorod hosszú élettartamát és kiváló teljesítményét!

Rendelés és Szállítás

Rendeld meg most a PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védőket a webshopunkból, és használd ki az ingyenes szállítást minden rendelésnél! Gondoskodtunk róla, hogy a kívánt termék gyorsan és biztonságosan érkezzen hozzád.

Lépj kapcsolatba velünk!

Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk! Szakképzett ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges