PRO-CARBON RACING Gas Gas felső teleszkópszár védők - Minden évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
763906

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

PRO-CARBON RACING Gas Gas felső teleszkópszár védők - Minden évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Gas Gas felső teleszkópszár védők - Minden évjárat

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Teleszkóp védők > Felső teleszkópszár védő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Emelje járművének védelmét és teljesítményét a PRO-CARBON RACING innovatív teleszkóp védőivel. Ezek a specifikus védők a Gas Gas motorkerékpárokhoz készültek, és minden évjárattal kompatibilisek, így nem kell aggódnia a pontos illeszkedés miatt. A PRO-CARBON RACING felső teleszkópszár védők kiválóan megfelelnek minden motoros igényeinek, akik keresik a minőségi és tartós védőket.

A PRO-CARBON RACING szakértelmének köszönhetően ezek a védők a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelnek. A teleszkóp védők előnyei közé tartozik:

  • Kiváló anyagok: A PRO-CARBON RACING védők prémium szénszálas anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget.
  • Tökéletes illeszkedés: A védők pontosan illeszkednek a Gas Gas motorkerékpárokhoz, biztosítva a maximális védelmet és minimális kopást.
  • Ellenállás: Kiválóan ellenállnak az elemeknek, beleértve a vizet, port és sárat, így motorja hosszabb ideig marad tiszta és jól karbantartott.
  • Könnyű telepítés: A védők egyszerűen és gyorsan telepíthetők, így Ön kevesebb időt tölt szereléssel és több időt a motorozással.

Ezek a teleszkóp védők nemcsak a teleszkópszárak védelmét biztosítják, de esztétikailag is feldobják a motorkerékpár megjelenését. A szénszálas mintázat modern, sportos külsőt kölcsönöz a járműnek, amit minden motoros nagyra értékel.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: Minden évjáratú Gas Gas motorkerékpár
  • Anyag: Prémium szénszálas
  • Telepítés: Egyszerű és gyors telepítés

Ha Ön is a legjobbat keresi motorja számára, a PRO-CARBON RACING Gas Gas felső teleszkópszár védők a legideálisabb választás. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tökéletes védelmet és stílust biztosítson járművének.

Webshopunk nagy választékot kínál különböző teleszkóp védők közül, így biztosan megtalálja a megfelelő védőt az Ön motorkerékpárjához. Látogasson el hozzánk és fedezze fel termékeink széles skáláját!

Az aktuális árakat és részleteket a webshopunkban található termékoldalon érheti el. Ne felejtse el követni oldalunkat a legfrissebb termékfrissítésekért és akciókért!

Védje motorkerékpárját a PRO-CARBON RACING professzionális teleszkóp védőivel. Élvezze a hosszabb élettartamot, a legjobb teljesítményt és a lenyűgöző megjelenést!

Állapot Új
Márka Gas Gas
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges