PRO-CARBON RACING Gas Gas Felső Teleszkóp Védők - Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
763905

27399.999937

21574.8031

27 400 Ft

Nettó: 21 575 Ft

PRO-CARBON RACING Gas Gas Felső Teleszkóp Védők - Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük motoralkatrész és motorkerékpár felszerelés webshopunkban! Bemutatjuk legújabb termékünket, a PRO-CARBON RACING Gas Gas Felső Teleszkóp Védők - Minden Évjáratot, ami a legmagasabb minőségű és teljesítményű teleszkóp védők egyikét kínálja.

Ezek a felső teleszkópszár védők kizárólag a PRO-CARBON RACING által készültek, amely márka a motorsport iparágban széles körben ismert a precíziós gyártási technológiáiról és az innovatív termékeiről. Fő céljuk, hogy kiváló védelmet biztosítsanak a motorkerékpár teleszkópjainak, megakadályozva a káros hatásokat, mint például a karcolások, ütések és szennyeződések.

A PRO-CARBON RACING Gas Gas Felső Teleszkóp Védők több évjárathoz is megfelelőek, beleértve a legfrissebb modelleket is. Kiválóan illeszkednek, így nincs szükség átalakításra. A telepítés gyors és egyszerű, hogy Ön minél rövidebb időn belül élvezhesse a védelmet és a teljesítményt.

Termékünk a következő kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Kiváló minőség: A PRO-CARBON RACING szigorú tesztelési folyamatokon viszi keresztül minden termékét, hogy garantálja a legjobb minőséget és tartósságot. Ezek a teleszkóp védők rendkívül ellenállóak a környezeti hatásokkal és mechanikai sérülésekkel szemben.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű dizájnnak köszönhetően ezek a védők gyorsan és könnyedén felszerelhetőek, minimális szerszámigény mellett. Minden szükséges tartozékot mellékelünk a csomaghoz.
  • Kompatibilitás: Ezek a teleszkóp védők minden évjáratú Gas Gas motorkerékpárokhoz illeszkednek, így univerzálisan használhatóak.
  • Esztétikai érték: A stílusos kialakításának köszönhetően nemcsak praktikus, de esztétikus védelmet is nyújt motorjának, javítva annak megjelenését is.
  • Fejlett anyaghasználat: Kizárólag a legkorszerűbb anyagokat használjuk, amelyek könnyűek és nagyon tartósak. Ezek az anyagok nemcsak magas szintű védelmet biztosítanak, hanem csökkentik a súlyt, ami hozzájárul a motorkerékpár teljesítményének növeléséhez.

PRO-CARBON RACING termékei világszerte elismertek, és most Ön is részesülhet ennek a márkának az előnyeiből. Ne habozzon beszerezni a legjobb védelmet motorja számára, ami hosszú távon biztosítja a teleszkópok állapotának megőrzését és a motor erejének maximális kihasználását.

Legyen szó versenyről vagy hétköznapi motorozásról, ez a termék tökéletes választás mindenkinek, aki komolyan veszi motorozását és annak karbantartását.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és vásárolja meg a PRO-CARBON RACING Gas Gas Felső Teleszkóp Védőket most!

Állapot Új
Márka Gas Gas
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges