HONDA Felső Teleszkópszár Védők - CR85 / CRF150 Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
758611

36599.999952

28818.8976

36 600 Ft

Nettó: 28 819 Ft

HONDA Felső Teleszkópszár Védők - CR85 / CRF150 Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők - CR85 / CRF150 Minden Évjárat

Ha a legjobb minőségű felső teleszkópszár védőt keresi a Honda CR85 vagy CRF150 motorkerékpárjához, az PRO-CARBON RACING termékei ideális választást kínálnak. Ezek a védők kimagasló védelmet nyújtanak az Ön teleszkópszárainak, és bármely évjárathoz alkalmasak, így biztos lehet benne, hogy a járműve maximális védelmet élvez.

Prémium minőség

Az PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védők kiváló minőségű szénszálas anyagból készülnek, amely híres a tartósságáról és könnyű súlyáról. Ez a védő nem csak csökkenti a teleszkópszárak kopását és sérülését, hanem stílusosan kiegészíti a motorkerékpár megjelenését is. A szénszálas anyag ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, így a védők hosszú távon is megőrzik minőségüket és állapotukat, bármilyen környezetben használja őket.

Könnyű telepítés

A termék telepítése egyszerű és gyors. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet és útmutatót, így akár saját maga is könnyedén elvégezheti a telepítést. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így a felhelyezés egyszerű és problémamentes lesz.

Kifejezetten Honda CR85 és CRF150 modellekhez

Ezek a védők kifejezetten a Honda CR85 és CRF150 modellekhez vannak tervezve, minden évjárathoz illeszkednek, és a legjobb illeszkedést biztosítják. Az egyedi tervezés garantálja, hogy a védők tökéletesen illeszkednek a teleszkópszárakra, nem zavarják a motorkerékpár működését és nem veszélyeztetik a kezelhetőséget.

Fokozott védelem

A teleszkópszárak jelentős részei a motorkerékpár felfüggesztésének és rendkívül fontosak a teljesítmény szempontjából. Az PRO-CARBON RACING Felső Teleszkópszár Védők hatékonyan óvják ezeket a fontos alkatrészeket a kőfelverődésektől, szennyeződésektől és egyéb potenciális károsodásoktól, amelyek befolyásolhatják a teleszkópszárak teljesítményét és élettartamát.

Stílusos megjelenés

Nem csak a funkcionális előnyök kiemelkedőek, de a szénszálas teleszkópszár védők rendkívül jól néznek ki, és sportos, versenyzői megjelenést kölcsönöznek a motorjának. Az elegáns dizájn bármilyen Honda CR85 vagy CRF150 modell megjelenését feldobja, miközben a praktikus szempontok is teljesülnek.

Összefoglalva, ha a maximális védelmet és a stílust keresed a motorodhoz, válaszd az PRO-CARBON RACING Honda Felső Teleszkópszár Védőit. A prémium minőség, az egyszerű telepítés, a speciális Honda illeszkedés és a fokozott védelem mind olyan tulajdonságok, amelyek miatt ezek a védők a legjobb választást jelentik minden Honda CR85 és CRF150 tulajdonos számára.

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges