ACERBIS Villa Cipő Védő Honda Transalp AC 0025964.090

Gyártó:
Cikkszám:
988437
Gyári cikkszám:
AC 0025964.090

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS Villa Cipő Védő Honda Transalp AC 0025964.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Villa Cipő Védő Honda Transalp AC 0025964.090

Ha tartós és megbízható teleszkóp alsó védőt keres Honda Transalp motorjához, az ACERBIS Villa Cipő Védő Honda Transalp AC 0025964.090 a tökéletes választás. Az ACERBIS márka már évtizedek óta kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészek gyártójaként ismert, így biztos lehet benne, hogy termékük maximális védelmet nyújt és hosszú élettartamot biztosít.

Ez a teleszkóp alsó védő kifejezetten Honda Transalp modellekhez készült, figyelembe véve azok egyedi kialakítását és igényeit. Az erős és strapabíró anyagok biztosítják, hogy a védő megvédi a villa cipőt a sár, kő és egyéb törmelék okozta károsodásoktól, melyek a terepen történő motorozás során elkerülhetetlenek. Így nem csak megóvja a motorkerékpár fontos alkatrészeit, hanem meghosszabbítja azok élettartamát is.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága az egyszerű felszerelés. Az ACERBIS villa cipő védőt könnyedén felhelyezheti és rögzítheti a motorjára, így nem kell szakember segítségét igénybe vennie. A pontos illesztés garantálja, hogy a védő a helyén marad bármilyen terepviszonyok között, biztosítva ezzel a folyamatos védelmet.

A termék különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a villa cipő védő ne csak funkcionálisan, de esztétikailag is kiváló kiegészítője legyen motorjának. Az ACERBIS figyelmet fordít a részletekre, így a védő megjelenése is összhangban van a motor esztétikai jellegével, és hozzájárul annak sportos külleméhez.

Miért válassza az ACERBIS Villa Cipő Védőt Honda Transalp AC 0025964.090 modellt?

  • Minőség és tartósság: Az ACERBIS márka garantált minőséget és kifejezetten hosszú élettartamot biztosít termékeinek. A villa cipő védő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legkeményebb körülményeknek is.
  • Egyszerű felszerelés: Az ACERBIS Villa Cipő Védőt könnyű felszerelni, így nemcsak pénzt takaríthat meg a szerelői költségeken, hanem időt is spórolhat.
  • Kiváló illeszkedés: A védő kialakítása tökéletesen illeszkedik a Honda Transalp modellekhez, biztosítva a maximális védelmet és stabilitást.
  • Stílusos megjelenés: A praktikus előnyök mellett a villa cipő védő hozzájárul a motor sportos és esztétikus megjelenéséhez is.

Összességében az ACERBIS Villa Cipő Védő Honda Transalp AC 0025964.090 egy kiemelkedő választás minden Honda Transalp tulajdonos számára, aki hosszútávon meg szeretné óvni motorja teleszkóp alsó részét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beszerezzen egy olyan terméket, amely nemcsak a védelmet, hanem a megjelenést is javítja. Rendelje meg még ma az ön webshopunkból, és élvezze a gondtalan motorozás örömét!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges