I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 20db iam024

Gyártó:
Cikkszám:
994571
Gyári cikkszám:
iam024

2148.84

1692.0000

2 149 Ft

Nettó: 1 692 Ft

I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 20db iam024

Rendelhető
Rendelhető

I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 20db iam024

Webáruházunkban örömmel mutatjuk be az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 20db iam024 terméket, amely kifejezetten motorosok számára készült táplálékkiegészítő. Ez a termék a kimerítő utak és hosszabb túrák során segít fenntartani a megfelelő ásványi anyag egyensúlyt és megelőzni a kiszáradást.

Termék jellemzői

  • Gyártó: I:AM FUELING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Táplálékkiegészítők > Tabletta / Kapszula
  • Kiszerelés: 20 darab tabletta
  • Termékkód: iam024

Miért válaszd az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótablettát?

Az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta különösen hasznos lehet a motorosok számára, akik hosszú órákat töltenek a nyeregben, intenzív fizikai terhelésnek kitéve. Ezek a tabletták olyan esszenciális ásványi anyagokat tartalmaznak, mint a nátrium, kálium, magnézium és kalcium, amelyek kulcsfontosságúak a szervezet megfelelő működéséhez és az izomműködés támogatásához. A nátrium például segít fenntartani a folyadék egyensúlyt, míg a kálium és a magnézium hozzájárulnak az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Felhasználás: A termék ajánlott mindazok számára, akik hosszabb, intenzív fizikai tevékenységet végeznek, különösen a motoros túrák során. A tablettákat könnyen be lehet venni víz segítségével, és a praktikus kiszerelésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Előnyök

  • Gyors rehidratálás: A speciális összetétel lehetővé teszi a gyorsabb rehidratálást, amely elengedhetetlen a hosszú utak során.
  • Esszenciális ásványi anyagok: A tabletták optimális mennyiségben tartalmazzák a szükséges ásványi anyagokat, így növelve a teljesítményt és csökkentve a fáradtságot.
  • Kényelmes kiszerelés: A 20 darab tablettából álló csomag praktikus és könnyen hordozható, így bármikor kéznél lehet.

Használati utasítás

A tablettát ajánlott megfelelő mennyiségű vízzel bevenni, különösen fizikai aktivitás előtt és után, a megfelelő hidratáltság biztosítása érdekében. Napi ajánlott mennyiség: 2-4 tabletta, az igényektől függően.

Biztonsági figyelmeztetések

A terméket tartsd távol a gyermekektől. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget.

Rendelés

Ne várj tovább, rendeld meg most az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 20db iam024 terméket webáruházunkból, és élvezd a hosszú motoros túrákat a maximális teljesítményt nyújtva!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták