I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 120db iam023

Gyártó:
Cikkszám:
994569
Gyári cikkszám:
iam023

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 120db iam023

Rendelhető
Rendelhető

I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta 120db iam023

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Táplálékkiegészítők > Tabletta / Kapszula

Gyártó: I:AM FUELING

Termék Leírás:

Az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta kifejezetten motorosok számára lett kifejlesztve, hogy segítse őket a hosszú és kimerítő utak során. Ez az innovatív termék 120 db tablettát tartalmaz, amely biztosítja a mindennapi szükséges ásványi anyagok és elektrolitok pótlását. A speciálisan motorosok igényeire szabott összeállítás tartalmazza az összes szükséges összetevőt, hogy fenntartható legyen az energia- és hidratáltsági szintjük, különösen extrém körülmények között. Mindamellett, hogy elősegíti a megfelelő hidratáltságot, az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta segít megelőzni az izomgörcsöket, fáradtságot és a kiszáradást, amelyek gyakran jelentkeznek hosszú motoros túrák alatt.

Előnyök:

  • Ásványi anyagok és elektrolitok pótlása: Az I:AM FUELING Mineral Tabs+ sótabletta segít fenntartani a test megfelelő elektrolit egyensúlyát és megelőzni a kiszáradást.
  • Izomgörcsök megelőzése: A termékben található esszenciális ásványi anyagok, mint a magnézium és kálium, hatékonyan segítenek megelőzni az izomgörcsöket.
  • Energiaháztartás fenntartása: A tablettákban található nátrium és más elektrolitok elősegítik a megfelelő energiaszint fenntartását, ami különösen fontos a hosszú túrák során.
  • Könnyű használat: A praktikus kiszerelésnek köszönhetően a tabletták kényelmesen magukkal vihetők és bármikor fogyaszthatók.

Összetevők:

A termék fő összetevői között megtalálható a nátrium, kálium, magnézium és kalcium, amelyek mind kulcsfontosságú szerepet töltenek be a test elektrolit egyensúlyának fenntartásában.

Használati útmutató:

Ajánlott napi adag: 2-4 tabletta, szükség szerint vízzel bevéve. Különösen fontos a megfelelő hidratáltság fenntartása a tabletták fogyasztása során.

Kiknek ajánlott:

Ez a termék ideális választás minden motoros számára, aki hosszú távú túrákat tesz, vagy versenyeken vesz részt, és szeretné fenntartani optimális teljesítményét és egészségét. Azonban nemcsak motorosoknak, hanem más sportolóknak, és aktív életmódot folytatóknak is hasznos lehet.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett