I:AM FUELING Soft pohár iam040

Gyártó:
Cikkszám:
994563
Gyári cikkszám:
iam040

3098.8

2440.0000

3 099 Ft

Nettó: 2 440 Ft

I:AM FUELING Soft pohár iam040

Rendelhető
Rendelhető

I:AM FUELING Soft pohár iam040 - a motorosok első számú társa az úton és versenyeken. Ha komoly rajongója vagy a motorozásnak, a megfelelő felszerelés elengedhetetlen, és ez a puha pohár pontosan azt kínálja, amire szükséged van.

Az I:AM FUELING egy jól ismert márka, amely a motorosok számára tervezett kiváló minőségű táplálékkiegészítők és kiegészítők gyártásában élen jár. Az iam040 modell számú soft poharukat kifejezetten motorosok számára fejlesztették ki, akik gyors és hatékony hidratálásra vágynak. Ez az innovatív termék ideális mind a hétköznapi motorosok, mind a professzionális versenyzők számára.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Puha anyag: Az iam040 modell ultra könnyű és rugalmas anyagból készült, amely lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a helytakarékosságot.
  • Ergonomikus kialakítás: A puha pohár ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe, így könnyedén ihatsz akár vezetés közben is.
  • BPA-mentes: A biztonság mindig elsődleges, ezért az iam040 modell BPA-mentes anyagból készült, amely garantálja, hogy nem kerülnek káros anyagok az italodba.
  • Könnyű tisztítás: A pohár egyszerűen tisztítható, ami különösen fontos egy hosszú motoros túra után.
  • Kompakt méret: Méretének köszönhetően könnyedén elfér a motoros felszerelésedben, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá.

Ideális használat

Az I:AM FUELING Soft pohár iam040 tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik az aktív motoros életmódot. Akár egy gyors heti túrna mész, akár egy hosszabb versenyen veszel részt, ez a pohár biztosítja, hogy mindig hidratált maradj. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű anyag különösen előnyös a hosszabb utak során, amikor minden csepp folyadék számít.

További előnyök

Az iam040 modell nem csak a motorosok számára hasznos, de versenyzők, sportolók és aktív életmódot folytató személyek számára is ideális. Könnyen hordozható és univerzális kialakításának köszönhetően szinte bármilyen helyzetben jól használható. Legyen szó futásról, kerékpározásról vagy bármilyen sporttevékenységről, az iam040 modell mindig praktikus és hasznos társ lesz.

Az I:AM FUELING márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehetsz benne, hogy egy olyan terméket vásárolsz, amely hosszú távon szolgál majd.

Összegzés

Ha komolyan veszed a motorozást és az aktív életmódot, az I:AM FUELING Soft pohár iam040 elengedhetetlen kiegészítő lesz számodra. Ne hagyd ki, hogy életed részévé tedd ezt a kiváló minőségű és hasznos terméket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges