I:AM FUELING Mineral Tabs sótabletta 120db iam001

Gyártó:
Cikkszám:
994568
Gyári cikkszám:
iam001

6600.000008

5196.8504

6 600 Ft

Nettó: 5 197 Ft

I:AM FUELING Mineral Tabs sótabletta 120db iam001

Rendelhető
Rendelhető

I:AM FUELING Mineral Tabs sótabletta 120db iam001 – Az igazi motorosok titka!

Végre itt van a tökéletes megoldás a hosszan tartó motorozás során fellépő ásványi anyagok hiányának pótlására! Az I:AM FUELING Mineral Tabs sótabletta egy kiváló minőségű táplálékkiegészítő, amelyet kifejezetten motorosok számára fejlesztettek ki, hogy fenntartsák vitalitásukat és teljesítményüket hosszú utak alatt.

Hosszan tartó energia és hidratálás

Motorozás közben nem csupán a benzin fogy el; a szervezet is folyamatosan igényli az ásványi anyagokat és elektrolitokat, hogy megfelelően működjön. Az I:AM FUELING Mineral Tabs biztosítja a szükséges elektrolitokat, mint például a nátrium, kálium, kalcium és magnézium, hogy testünk hidratált maradjon és az izomgörcsöket elkerüljük. Ezen kívül antioxidáns hatású összetevőket is tartalmaz, amelyek segítenek a szabadgyökök elleni védekezésben.

Könnyű és praktikus használat

Ez a termék kifejezetten motorosok számára készült, így kis méretének köszönhetően könnyedén magaddal viheted bármilyen túrára. A tabletták egy kényelmesen zárható dobozban érkeznek, amely 120 db tablettát tartalmaz. Napi ajánlott adagolása mindössze 2-3 tabletta, így egy doboz hosszú időre elegendő.

Összetevők és előnyök

  • Nátrium: Segíti a megfelelő vízháztartás fenntartását és izomfunkciók működését.
  • Kálium: Szabályozza a sejtek vízháztartását, valamint létfontosságú az idegsejtek és izmok működéséhez.
  • Kalcium: Erősíti a csontokat és biztosítja az izmok megfelelő működését.
  • Magnézium: Csökkenti az izomgörcsöket és fáradtságot, miközben támogatja az energia-anyagcserét.
  • Antioxidánsok: Segítenek megkötni a szabadgyököket és csökkenteni az oxidatív stresszt.

Miért válaszd az I:AM FUELING Mineral Tabs sótablettát?

Az I:AM FUELING márka híres megbízhatóságáról és magas minőségű termékeiről, amelyek segítenek fenntartani a legjobb teljesítményt motorozás közben. Akár profi motoros vagy, akár szabadidős tevékenységedről van szó, az I:AM FUELING Mineral Tabs sótabletta garantálja az energiaszint és hidratáltság fenntartását, így minden út során a legjobb formádat hozhatod.

Ne hagyd, hogy az ásványianyag-hiány korlátozzon! Próbáld ki az I:AM FUELING Mineral Tabs sótablettát, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges