I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013

Gyártó:
Cikkszám:
994564
Gyári cikkszám:
iam013

1498.6

1180.0000

1 499 Ft

Nettó: 1 180 Ft

I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013

Rendelhető
Rendelhető

I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013 - Tökéletes választás motorosok számára!

Ha Ön is motoros és fontosnak tartja a megfelelő hidratáltságot, akkor az I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013 a legjobb társ lehet a hosszú utakon és az intenzív edzéseken is. Ez a kulacs különösen motorosok számára készült, figyelembe véve a speciális igényeiket és elvárásaikat.

Kiváló minőség és tartósság:

Az I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013 prémium minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiemelkedő teljesítményt. A kulacs anyaga BPA-mentes műanyag, amely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így biztos lehet benne, hogy a használata teljesen biztonságos és egészséges.

Ergonomikus dizájn és kényelmes használat:

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a kulacs könnyen kézben tartható és biztos fogást nyújt még a legextrémebb helyzetekben is. A 750ml űrtartalom elegendő mennyiségű folyadékot biztosít az utazások során, anélkül, hogy túl nagy vagy kényelmetlen lenne. A széles nyílás megkönnyíti a tisztítást és az utántöltést, így mindig gyorsan és egyszerűen frissíthetjük fel magunkat.

Stílusos megjelenés:

Az I:AM FUELING márka mindig is híres volt az egyedi és látványos dizájnjairól. Ez a kulacs sem kivétel, modern és sportos megjelenése révén igazán stílusos kiegészítő minden motoros számára. A kulacson az I:AM FUELING logó jól láthatóan elhelyezkedik, amely garantálja a minőséget és az exkluzivitást.

Praktikus és sokoldalú:

Az I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013 nemcsak motorosoknak ajánlott, hanem mindenféle sporttevékenységhez is ideális, legyen szó futásról, kerékpározásról vagy edzésről. Könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti, és biztos lehet benne, hogy mindig megfelelően hidratált marad.

Környezetbarát választás:

Az újrafelhasználható kulacs környezetbarát megoldást nyújt az egyszer használatos palackokkal szemben. Így nemcsak a saját egészségét védi, hanem a környezetét is. A BPA-mentes anyag további garancia a biztonságos és fenntartható használatra.

Összegzés:

Az I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013 minden motoros számára a legjobb választás. Kiváló minőség, stílusos megjelenés, praktikus használat és környezetbarát megoldások egyetlen termékben, mindezt az I:AM FUELING márka garanciájával. Ne habozzon, válassza az I:AM FUELING Kulacs 750ml iam013-at és élvezze a motorozás minden pillanatát hidratáltan és frissen!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges