TWIN AIR Légszűrő - 152213 Yamaha

Gyártó:
Cikkszám:
993577
Gyári cikkszám:
152213

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 152213 Yamaha

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 152213 Yamaha

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és motoros ruházat várja Önt! Bemutatjuk a TWIN AIR légszűrőt - 152213 Yamaha. Ez a csúcsminőségű termék egyenesen a TWIN AIR hírneves gyártótól származik, amely az évtizedek során a motoralkatrészek terén vélt igazodási ponttá vált.

Kiemelkedő Teljesítmény és Hatékonyság

A TWIN AIR légszűrők közismertek rendkívüli hatékonyságukról és tartósságukról. A 152213 Yamaha modell sem kivétel! Az alapanyagok és a gyártási folyamat mind a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek, hogy biztosítsák a motor optimális teljesítményét és hosszú élettartamát.

Kiváló Védelem és Szűrés

Ezen légszűrő kiváló védelmet nyújt a motor számára a por, szennyeződések és egyéb káros anyagok ellen, melyek bejuthatnak az üzemanyag-keverékbe. A speciális habszivacs réteg, amelyből a szűrő készül, rendkívüli szűrési képességekkel rendelkezik, miközben biztosítja az optimális légáramlást a karburátorba, így növelve a motor teljesítményét és hatékonyságát.

Könnyű Karbantartás

A TWIN AIR légszűrő megtervezésekor figyelembe vették, hogy a felhasználók számára a karbantartás minél egyszerűbb és gyorsabb legyen. A szűrőt könnyedén lehet tisztítani és újraolajozni, mely meghosszabbítja az élettartamát és biztosítja, hogy a motor mindig maximális teljesítményt nyújtson.

Kérjük Vegye Figyelembe

  • A termék kompatibilitása ellenőrizhető az adott motor modell-listájában.
  • Minden termékünkre vonatkozik a gyártó által biztosított garancia.
  • Szűrőinket a legjobb áron kínáljuk, megelőzve a versenytársainkat.

Miért Válassza a TWIN AIR Légszűrőt?

Nem csupán egy egyszerű légszűrőről beszélünk, hanem egy innovációról, amely több év kutatás és fejlesztés eredménye. A TWIN AIR légszűrővel nem csak a motor teljesítményét növelheti, hanem annak élettartamát is meghosszabbíthatja, miközben csökkenti a karbantartási költségeket.

Rendelje Meg Most!

Ne habozzon, rendelje meg most a TWIN AIR légszűrőt - 152213 Yamaha modellt webshopunkból, és tapasztalja meg a különbséget! Webshopunkban könnyedén és gyorsan véghez viheti a vásárlást, miközben biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket választotta motorjához. Amennyiben kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

TWIN AIR – A motor szíve-lelke.

Cikkszám: 993577
Gyári cikkszám: 152213
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges