TWIN AIR előre olajozott légszűrő (158033X)

Gyártó:
Cikkszám:
883185
Gyári cikkszám:
158033X

9700.000031

7637.7953

9 700 Ft

Nettó: 7 638 Ft

TWIN AIR előre olajozott légszűrő (158033X)

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR előre olajozott légszűrő (158033X)

A TWIN AIR előre olajozott légszűrő (158033X) kiemelkedő választás minden motoros számára, aki a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keres. Ez a légszűrő, amelyet a TWIN AIR, az iparág vezető gyártója készít, biztosítja, hogy motorkerékpárja mindig optimális állapotban működjön, és védi a motort a káros szennyeződésektől.

Kiváló Minőség és Megbízhatóság

A TWIN AIR előre olajozott légszűrők híresek a magas minőségükről és a megbízhatóságukról. Minden légszűrő a legjobb anyagokból készül, hogy biztosítsa a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt. Ezek a szűrők előre olajozottak, így azonnali felhasználásra készek, csökkentve a karbantartási időt.

Optimális Védelem és Teljesítmény

A légszűrő egyik legfontosabb szerepe a motor védelme a por, a szennyeződések és egyéb káros részecskék ellen. A TWIN AIR szűrői többrétegű habszerkezetet használnak, amelyek hatékonyan kiszűrik a legapróbb részecskéket is, így biztosítják a tiszta levegőáramlást a motor számára. Ez nemcsak növeli a motor élettartamát, hanem javítja a teljesítményt is.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

A TWIN AIR előre olajozott légszűrők tervezésénél figyelembe vették a könnyű telepítést és karbantartást. Az előre olajozott státusz azt jelenti, hogy nincs szükség az első olajozásra, így azonnal használatra kész. A légszűrő egyszerűen tisztítható, és rendszeres karbantartásával biztosíthatja a motor hosszú élettartamát és optimális működését.

Alkalmazhatóság és Széles Körű Használat

A TWIN AIR légszűrők különféle motorokhoz és modellekhez alkalmasak, beleértve a terepmotorokat, versenymotorokat és utcai motorokat is. A 158033X modell különösen népszerű a terepmotorosok körében, mivel kiváló védelmet nyújt még a legextrémebb körülmények között is.

Miért Válassza a TWIN AIR Légszűrőket?

  • Kiváló Minőség: A TWIN AIR légszűrők a legjobb anyagokból készülnek.
  • Megbízhatóság: Hosszú élettartam és optimális védelem a motor számára.
  • Teljesítmény: Hatékonyan kiszűri a legkisebb részecskéket is, javítva ezzel a motor teljesítményét.
  • Könnyű Telepítés: Előre olajozott, azonnal használatra kész.
  • Széleskörű Alkalmazhatóság: Különféle motorokhoz és modellekhez alkalmas.

Összességében a TWIN AIR előre olajozott légszűrő (158033X) a tökéletes választás minden motoros számára, aki nem csak védeni kívánja motorját, hanem növelni is szeretné annak teljesítményét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az Ön motorja is részesüljön ebből az elsőrangú védelemből és teljesítményből!

Cikkszám: 883185
Gyári cikkszám: 158033X
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges