TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF450R 160601

Gyártó:
Cikkszám:
993611
Gyári cikkszám:
160601

11400.00006

8976.3780

11 400 Ft

Nettó: 8 976 Ft

TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF450R 160601

2db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF450R 160601 egy kiváló minőségű szűrő, amely kifejezetten a Honda CRF450R modellhez készült. A TWIN AIR a világ egyik vezető szűrőgyártója, akik már évtizedek óta megbízható és innovatív termékeket kínálnak a motorosok számára. Ez a konkrét üzemanyagszűrő a legjobb választás mindazok számára, akik maximális teljesítményt és védelmet keresnek a motorjuk számára.

A TWIN AIR üzemanyagszűrők úgy vannak tervezve, hogy kiválóan ellenálljanak az üzemanyagban található szennyeződéseknek és mikrorészecskéknek. Az egyedi szűrőanyag magas szintű szűrést biztosít, miközben fenntartja a megfelelő üzemanyagáramlást. Ez különösen fontos, mert a modern motorok nagy teljesítményét és hatékonyságát csak tiszta üzemanyaggal lehet maximalizálni.

Kiemelkedő jellemzők és előnyök:

  • Kiváló minőség: A TWIN AIR üzemanyagszűrők első osztályú anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.
  • Pontos illeszkedés: Kifejezetten a Honda CRF450R modellhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik, és biztosítja a maximális teljesítményt.
  • Kettős rétegű szűrés: Az egyedi kettős rétegű szűrőanyag hatékonyan kiszűri a legapróbb szennyeződéseket is.
  • Könnyű karbantartás: Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és gyors cserét vagy tisztítást.
  • Növeli a motor élettartamát: A tiszta üzemanyag segít megőrizni a motor belső alkatrészeinek állapotát, amely hosszabb élettartamot eredményez.

Ezzel az üzemanyagszűrővel nemcsak hogy biztos lehet a motor teljesítményében, de hosszabb távon jelentős költségmegtakarítást is elérhet a motor alkatrészeinek védelmével. A modern motorok precíz és érzékeny rendszerei különös gondosságot igényelnek, így az üzemanyagszűrők rendszeres cseréjével és karbantartásával elkerülheti a drága javításokat.

A Honda CRF450R egy nagy teljesítményű motor, amelyet nagy igénybevételre terveztek. Ennek megfelelően az üzemanyagszűrő is megfelelő minőségű kell legyen, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. A TWIN AIR üzemanyagszűrő pontosan ezt kínálja, biztosítva, hogy a motor mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, legyen szó akár versenyzésről, akár hétvégi kirándulásokról.

Válassza a TWIN AIR Üzemanyagszűrőt Honda CRF450R 160601, és élvezze a motorozás minden pillanatát anélkül, hogy aggódnia kellene a szennyeződések okozta károk miatt. Biztos lehet benne, hogy egy olyan szűrőt választ, amely a maximális teljesítmény és védelem érdekében lett kifejlesztve és gyártva. Ne kompromisszumot kössön a motorja védelmében, válassza a TWIN AIR-t – a minőség és megbízhatóság garanciáját!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges