TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF250R/450R 160600

Gyártó:
Cikkszám:
993612
Gyári cikkszám:
160600

11400.00006

8976.3780

11 400 Ft

Nettó: 8 976 Ft

TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF250R/450R 160600

1db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF250R/450R 160600 egy kiváló minőségű termék, amelyet a piacvezető TWIN AIR cég gyárt. Ez az üzemanyagszűrő kifejezetten a Honda CRF250R és a Honda CRF450R modellekhez készült, biztosítva a maximális teljesítményt és védelem egyaránt. Ha szeretné megőrizni motorjának erejét és megbízhatóságát, akkor ez az üzemanyagszűrő az ideális választás.

Mit kínál a TWIN AIR Üzemanyagszűrő?
Az üzemanyagszűrők rendkívül fontosak a motor megfelelő működéséhez és élettartamához. A TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF250R/450R 160600 a következő előnyöket kínálja:

  • Kiváló Szűrési Hatékonyság: Kiszűri a szennyeződéseket és idegen anyagokat az üzemanyagból, megelőzve a motor sérülését és biztosítva a zavartalan működést.
  • Hosszabb Motorélettartam: A tiszta üzemanyag elősegíti a motor hosszabb élettartamát és ellenálló képességét.
  • Könnyű Telepítés: A TWIN AIR üzemanyagszűrők könnyen telepíthetők, így nem szükséges speciális szaktudás vagy szerszámok a helyes beépítéshez.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Honda CRF250R és CRF450R modellekhez tervezett szűrők biztosítják a tökéletes illeszkedést.
  • Megbízhatóság és Tartósság: A TWIN AIR név garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet abban, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb állapotban lesz.

Miért válassza a TWIN AIR-t?
A TWIN AIR több mint 45 éve az egyik piacvezető a motoralkatrészek és szűrők gyártásában. A cég szigorú minőségellenőrzési eljárásai garantálják, hogy minden termékük a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja. Az üzemanyagszűrőik különösen népszerűek a profi és amatőr motorosok körében, mivel megbízhatóságuk és tartósságuk vitathatatlan.

A TWIN AIR Üzemanyagszűrő Előnyei:

  • Csúcstechnológiai Szűrés: A TWIN AIR speciális, több rétegű szűrői hatékonyan távolítják el a finom szennyeződéseket is az üzemanyagból.
  • Optimalizált Teljesítmény: A tiszta üzemanyag jobb égést és nagyobb teljesítményt eredményez, így motorja erősebb és gyorsabb lesz.
  • Könnyen Karbantartható: A szűrők könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így hosszú távon is alacsony fenntartási költségekkel számolhat.

Végső soron a TWIN AIR Üzemanyagszűrő Honda CRF250R/450R 160600 remek választás minden motoros számára, aki megbízható és kiváló minőségű üzemanyagszűrőt keres, amely hosszú távon biztosítja motorjának teljesítményét és élettartamát. Fedezze fel a TWIN AIR világát és tapasztalja meg a különbséget!

További információkért és a rendeléshez látogasson el weboldalunkra, ahol számos más motoralkatrészt és kiegészítőt is megtalálhat.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges