TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrő

Gyártó:
Cikkszám:
700503
Gyári cikkszám:
160650

11600.000041

9133.8583

11 600 Ft

Nettó: 9 134 Ft

TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrő

Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrő - Prémium minőségű üzemanyagszűrő motorosoknak

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban, ahol kizárólag a legjobb minőségű termékeket kínáljuk motorosok számára. Bemutatjuk a TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrőt, amely kiváló megoldás motorod üzemanyag rendszerének optimális működtetésére. Ez a prémium termék a jól ismert és elismert TWIN AIR gyártótól származik, akik híresek a kiváló minőségű motoralkatrészeikről.

Miért válaszd a TWIN AIR üzemanyag szűrőt?

A TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrő innovatív módon biztosítja a motorod üzemanyagrendszerének tisztaságát és hatékonyságát. A következő érvek szólnak mellette:

  • Kiváló szűrőképesség: Megakadályozza, hogy szennyeződések és egyéb káros anyagok jussanak a motor üzemanyag rendszerébe, ezzel növelve a motor élettartamát és teljesítményét.
  • Könnyű telepítés: A tanknyílásba szerelhető kivitel lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, így időt és energiát takarít meg Önnek.
  • Tartósság: A TWIN AIR üzemanyagszűrő tartós anyagokból készült, melyek ellenállnak a szélsőséges körülményeknek és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Optimalizált teljesítmény: A tiszta üzemanyag biztosítása segít megtartani a motor optimális teljesítményét és ezzel hozzájárul a gazdaságos üzemanyag-felhasználáshoz.

Szerelés és karbantartás

A TWIN AIR üzemanyag szűrő telepítése rendkívül egyszerű. A tanknyílásba szerelhető kialakítás lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt beszerelje. A termék mellé részletes útmutatót is mellékelünk, amely lépésről lépésre vezet végig a telepítés folyamatán. A szűrő karbantartása is könnyű, egyszerűen kiemelhető és tisztítható, biztosítva ezzel hosszú távú használatát.

Kompatibilitás

A TWIN AIR üzemanyag szűrő széleskörűen kompatibilis a legtöbb motor típusával. Az univerzális kialakítás miatt nem kell aggódnia a beszerelés kompatibilitása miatt. Ha mégis bizonytalan lenne, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtson a megfelelő választásban.

Rendeld meg most!

Ne várj tovább, és gondoskodj motorod üzemanyag rendszerének védelméről a TWIN AIR tanknyílásba szerelhető üzemanyag szűrővel. Webshopunkban könnyedén és biztonságosan rendelheted meg, a gyors szállításnak köszönhetően pedig hamarosan élvezheted a tiszta és hatékony üzemanyag rendszert.

Ne feledd, a rendszeres karbantartás és a minőségi alkatrészek használata hosszú távon segíti motorod optimális működését. Vásárolj most, és tapasztald meg a TWIN AIR minőségét!

Cikkszám: 700503
Gyári cikkszám: 160650
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták