TWIN AIR Olajszűrő 140015

Gyártó:
Cikkszám:
993268
Gyári cikkszám:
140015

3760.47

2961.0000

3 760 Ft

Nettó: 2 961 Ft

TWIN AIR Olajszűrő 140015

Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR Olajszűrő 140015 – Kiváló Minőségű Motoralkatrész Webshopból

Üdvözöljük motoralkatrész webáruházunkban! Bemutatjuk a TWIN AIR Olajszűrő 140015-öt, amely nemcsak a motorja optimális teljesítményét biztosítja, hanem hosszabb élettartamot is garantál. Ha megbízható és hatékony olajszűrőt keres, akkor a TWIN AIR 140015 a legjobb választás. Ebben a részletes leírásban bemutatjuk, miért érdemes ezt a terméket választania.

Specifikációk és Tulajdonságok

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Olajszűrő
  • Termék kód: 140015
  • Kompatibilitás: Számos motor típushoz alkalmas, beleértve az off-road és utcai motorokat is.

Miért érdemes a TWIN AIR Olajszűrő 140015-öt választani?

A TWIN AIR számos olyan előnyt biztosít, amelyek miatt az egyik legmegbízhatóbb márka a piacon. Az olajszűrőik különösen népszerűek a motorosok körében az alábbiak miatt:

Kiváló Szűrési Hatékonyság

A TWIN AIR Olajszűrő 140015 kiváló szűrési teljesítményt nyújt, amely garantálja, hogy a motor olaja mindig tiszta marad. A finom szűrőanyag nem enged át semmilyen szennyeződést, így a motor belső alkatrészei védve vannak a kopástól és lerakódásoktól.

Hosszú Élettartam

Az olajszűrő anyaga és kialakítása is hozzájárul a hosszabb élettartamhoz. A TWIN AIR Olajszűrő 140015 készült a legkiválóbb anyagokból, amelyek ellenállnak az olaj hőmérsékletének és nyomásának, biztosítva, hogy a szűrő hosszú ideig működjön a legmagasabb hatékonysággal.

Könnyű Telepítés

A TWIN AIR Olajszűrő 140015 könnyen telepíthető akár otthoni szervizben is. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre a telepítéshez, amely gyorsabb karbantartást és kevesebb állásidőt biztosít a motor számára.

Költséghatékonyság

A magas minőségű szűrőanyagok és a tartós kialakítás miatt ritkábban kell cserélni a TWIN AIR Olajszűrőt, ami hosszabb távon költséghatékonyságot jelent. Emellett az üzemanyagfogyasztás optimalizálásával is hozzájárulhat a gazdaságos motorozáshoz.

Vásárlói Vélemények

Számos elégedett vásárlói visszajelzést kaptunk a TWIN AIR Olajszűrő 140015-ről. Motorosok dicsérik a terméket a kiváló minőség, a könnyű telepítés és a megbízhatóság miatt. Ha Ön is szeretné megosztani tapasztalatait, kérjük, írjon véleményt a termékoldalon!

Rendelje Meg Most!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendeljen még ma a TWIN AIR Olajszűrő 140015-ből! Gyors szállítás és kiváló ügyfélszolgálat várja Önt a motoralkatrész webshopunkban. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a vásárlással és a termék minőségével.

Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel vagy annak kompatibilitásával kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek!

Rendeljen most, és élvezze a zavartalan motorozás élményét a TWIN AIR Olajszűrő 140015 el!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges