TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki

Gyártó:
Cikkszám:
993560
Gyári cikkszám:
160090

8899.99998

7007.8740

8 900 Ft

Nettó: 7 008 Ft

TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki

1db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki

A TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki egy elengedhetetlen kiegészítő a motorod karbantartásához és megfelelő működéséhez. Ez a prémium minőségű szűrő fedél garantálja, hogy a motorod levegőszűrője mindig tiszta és megfelelően védett legyen, még a legkeményebb körülmények között is. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk ennek a kiváló terméknek az előnyeit és jellemzőit.

Kiemelkedő védelem és tartósság

A TWIN AIR ismert a kiváló minőségű motoralkatrészeiről, és ez a levegőszűrő fedél sem kivétel. A fedél kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. A szűrőfedél speciálisan úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a portól, sártól és egyéb szennyeződésektől, amelyek bejuthatnak a motor levegőszűrőjébe.

Egyszerű telepítés és karbantartás

A TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki kialakítása rendkívül felhasználóbarát. Könnyen telepíthető és eltávolítható, így nem kell szakemberhez fordulni a beszereléséhez. Emellett könnyen tisztítható, így időt és energiát takaríthatsz meg a rendszeres karbantartás során.

Személyre szabott védelem a Kawasaki motorokhoz

Ez a levegőszűrő fedél kifejezetten a Kawasaki motorokhoz lett tervezve, különösen a 160090 modellhez. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a motorod szűrőrendszeréhez, biztosítva, hogy maximális védelmet nyújtson. A precíz illeszkedésnek köszönhetően nem kell aggódnod a nem megfelelő tömítés vagy rögzítés miatt.

Optimalizált teljesítmény

A TWIN AIR levegőszűrő fedél nem csak védelmet nyújt, hanem hozzájárul a motorod optimális teljesítményéhez is. A szűrőfedél használatával biztosíthatod, hogy a motorod mindig tiszta, szennyeződésektől mentes levegőt kapjon, ami javítja az égési folyamat hatékonyságát és növeli a teljesítményt.

Miért válaszd a TWIN AIR levegőszűrő fedelét?

  • Prémium minőség: A TWIN AIR neve garancia a kiváló minőségre.
  • Könnyű telepítés: Nem igényel szakszerű beavatkozást.
  • Hosszú élettartam: Tartós és megbízható anyagokból készült.
  • Egyedi tervezés: Kifejezetten a Kawasaki 160090 modellhez készült.
  • Optimalizált motor teljesítmény: Tisztább levegőt biztosít a motorod számára, ami növeli a hatékonyságot.

Összegzésként, a TWIN AIR levegőszűrő fedél - 160090 Kawasaki elengedhetetlen kiegészítő minden Kawasaki tulajdonos számára, aki szeretné megóvni motorját a szennyeződésektől és biztosítani annak optimális teljesítményét. Rendelje meg most webshopunkban és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges