TWIN AIR Airbox Cover - 160127

Gyártó:
Cikkszám:
993550
Gyári cikkszám:
160127

10099.999993

7952.7559

10 100 Ft

Nettó: 7 953 Ft

TWIN AIR Airbox Cover - 160127

Rendelhető
Rendelhető

A TWIN AIR Airbox Cover - 160127 ideális választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki tisztántartja járműve levegőszűrő házát. Ez a termék különösen hasznos a szűrő karbantartásakor, mivel megakadályozza, hogy víz, szappan vagy egyéb tisztítószerek bejussanak az airboxba. A TWIN AIR által gyártott Airbox Cover kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

Kiemelkedő minőség

A TWIN AIR márka már évtizedek óta ismert a motoros közösségben, mint a legkiválóbb szűrőrendszerek és kiegészítők gyártója. Az Airbox Cover - 160127 is ezt az örökséget folytatja, magas színvonalú kivitelezésével és strapabíró anyagaival. A termék ellenáll a vegyi anyagoknak, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így igazán hosszú élettartamot biztosít.

Praktikus használat

Az Airbox Cover egyszerűen használható és rendkívül hatékonyan védi levegőszűrő házát a tisztítás közben. Teljesen zárja le az airboxot, ezáltal megakadályozza, hogy a tisztítás során bármi is bejusson és károsítsa a motor belső részeit. Az egyszerű fel- és leszerelésnek köszönhetően időt és energiát spórolhat meg, amikor karbantartja motorját.

Kompatibilitás és sokoldalúság

A TWIN AIR Airbox Cover - 160127 számos motor típushoz illeszkedik, emiatt széles körben használható. Győződjön meg róla, hogy a termék kompatibilis az Ön motorkerékpárjával, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa a tisztítás során. Ennek a terméknek a sokoldalúsága teszi igazán hasznossá és funkcionálissá bármely motoros számára.

Megbízhatóság

A TWIN AIR egyike a motoralkatrész-piac legismertebb és legmegbízhatóbb márkáinak. Az Airbox Cover úgy lett tervezve, hogy hosszan tartó védelmet nyújtson, miközben minimalizálja a karbantartáshoz szükséges időt és erőfeszítést. A terméket folyamatosan tesztelik és fejlesztik, hogy a legjobb minőséget és teljesítményt biztosítsák.

Beszerelési tippek

Amikor a TWIN AIR Airbox Cover - 160127-et szereli fel, győződjön meg arról, hogy az airbox teljesen száraz és tiszta, mielőtt elkezdené a tisztítási folyamatot. Ha helyesen van felszerelve, az airbox cover teljesen megakadályozza, hogy bármi bejusson a levegőszűrőbe, biztosítva ezzel a motor optimális működését.

Zárszó

Összefoglalva, a TWIN AIR Airbox Cover - 160127 elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki szeretné biztosítani motorjának hosszú és problémamentes működését. A kiváló minőségű anyagoknak, a tartósságnak és a könnyű használatnak köszönhetően ez a termék a legjobb választás a levegőszűrő házának védelmére különböző karbantartási munkák során.

Cikkszám: 993550
Gyári cikkszám: 160127
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges