TWIN AIR GRAND PRIX COVER NYLON 160000GPBK

Gyártó:
Cikkszám:
897178
Gyári cikkszám:
160000GPBK

8800.000053

6929.1339

8 800 Ft

Nettó: 6 929 Ft

TWIN AIR GRAND PRIX COVER NYLON 160000GPBK

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR GRAND PRIX COVER NYLON 160000GPBK

A Twin Air Grand Prix Cover Nylon 160000GPBK a motorosok számára az egyik legjobb választás, ha légszűrőhálót keresel. Ez a termék a TWIN AIR prémium színvonalát képviseli, és hűen tükrözi a gyártó elkötelezettségét a minőségi motoralkatrészek iránt. A légszűrőháló fontos része a motorkerékpár légzőrendszerének, segít megvédeni a motort a portól és más részecskéktől, amelyek károsíthatják a belső részeket.

Ez a légszűrőháló nylon anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet. A nylon anyag előnyei közé tartozik a rendkívüli rugalmasság és kopásállóság, ami miatt ideális megoldás a nagy teljesítményű motorok számára. A 160000GPBK modellszám garantálja, hogy a termék minden modern motorkerékpár-típushoz illeszkedik, és könnyen felszerelhető.

Előnyök és jellemzők:

  • Prémium anyag: Kiváló minőségű nylon anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet.
  • Könnyű telepítés: A termék könnyen és gyorsan felszerelhető, így a motorkerékpár-tulajdonosok is egyszerűen elvégezhetik a cserét vagy karbantartást.
  • Univerzális illeszkedés: A 160000GPBK modellszám garantálja, hogy szinte minden típusú motorkerékpárhoz illeszkedik.
  • Védelem és teljesítmény: Megvédi a motor belső részeit a portól és egyéb káros anyagoktól, hozzájárulva a motor hosszabb élettartamához és jobb teljesítményéhez.
  • Könnyű karbantartás: Az anyag könnyen tisztítható, így a légszűrőháló karbantartása gyors és egyszerű.

Azok számára, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék a legjobb alkatrészeket biztosítani járművüknek, a TWIN AIR Grand Prix Cover Nylon 160000GPBK a tökéletes választás. Ez a termék nemcsak hogy meghosszabbítja a motor életét, de javítja annak teljesítményét is, miközben védi a belső részeket a káros szennyeződésektől. A TWIN AIR neve garancia a minőségre és megbízhatóságra, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod a motorod számára.

Ne késlekedj, rendeld meg most a TWIN AIR Grand Prix Cover Nylon 160000GPBK légszűrőhálót webshopunkból, hogy motorod mindig a legjobb állapotban maradhasson!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges