TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 )

Gyártó:
Cikkszám:
875311
Gyári cikkszám:
158430

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 )

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 )

A TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 ) egy kiváló minőségű légszűrő, amely kimondottan motorkerékpár-rajongók számára készült, akik a legjobb teljesítményt és tartósságot keresik járművükhöz. A TWIN AIR elismert márka a motorkerékpár szűrők piacán, és termékei széles körben népszerűek a versenyzők és a motorosok körében egyaránt.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

A TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 ) különleges szerkezete révén kiváló szűrőteljesítményt nyújt, miközben megőrzi a motor optimális légáramlását. A termék két rétegből áll, amely egyesíti az optimális szűrést és a hatékony légáramlást. Az első réteg finomabb pórusokkal rendelkezik, amelyek a kisebb szennyeződéseket, például port és homokot szűrik ki, míg a második réteg nagyobb pórusokkal rendelkezik, amelyek a nagyobb részecskéket szűrik ki. Eme kettős rétegű kialakítás lehetővé teszi a maximális védelem biztosítását, miközben minimális ellenállást okoz a légáramlásnak, amely elengedhetetlen a motor optimális teljesítményének fenntartásához.

Előnyök

  • Hosszabb élettartam: A két rétegű szivacs hosszabb élettartamot biztosít a terméknek, ezáltal csökkentve a szükséges cserék gyakoriságát és a karbantartás költségeit.
  • Könnyű tisztítás: A TWIN AIR légszűrő szivacs könnyen tisztítható, lehetővé téve a szivacs többszöri felhasználását.
  • Versenyminőség: A termék versenyzők által tesztelt és jóváhagyott, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod.
  • Tartósság: Az anyagok és a kialakítás révén a szivacs rendkívül tartós, még extrémebb körülmények között is.
  • Kimagasló szűrőteljesítmény: A kettős rétegű kialakítás képes különféle méretű szennyeződéseket kiszűrni, ezzel védi a motor belső alkatrészeit, miközben biztosítja az optimális légáramlást.

Telepítés és karbantartás

A TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 ) telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat. A szivacsot egyszerűen cserélheted az eredeti szűrőhelyére, majd megfelelően rögzítheted. A karbantartás szintén könnyű; rendszeres tisztítással és olajozással hosszú ideig megőrizheted a szűrő hatékonyságát és élettartamát.

Miért válaszd a TWIN AIR légszűrő szivacsot?

Ha a motorkerékpárod teljesítményének maximalizálására törekszel, és megbízható, tartós légszűrőt keresel, akkor a TWIN AIR légszűrő szivacs ( 158430 ) a legjobb választás. A termék kiváló szűrőteljesítménye, könnyű telepítése és karbantartása mellett versenyminőségű kialakítással bír, hogy hosszú távon szolgálja a motorod.

Látogass el webshopunkba, és rendeld meg most a TWIN AIR légszűrő szivacsot ( 158430 ), hogy a motorod maximális teljesítményt nyújtson minden út során!

Állapot Új
Márka YCF
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
YCF Factory 150 2012, 2013

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges