TWIN AIR Légszűrő + Belső Keret - 154524P KTM

Gyártó:
Cikkszám:
994274
Gyári cikkszám:
154524P

17299.999944

13622.0472

17 300 Ft

Nettó: 13 622 Ft

TWIN AIR Légszűrő + Belső Keret - 154524P KTM

Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő + Belső Keret - 154524P KTM

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

Gyártó: TWIN AIR

Leírás:

A TWIN AIR Légszűrő + Belső Keret - 154524P KTM egy prémium minőségű, kifejezetten KTM motorkerékpárokhoz tervezett légszűrő, amely a motor optimális teljesítményét hivatott elősegíteni. Ez a termék kiemelkedő szűrési hatékonyságot biztosít, miközben minimalizálja a légáramlással szembeni ellenállást. A légszűrő és a belső keret kombinációja egy komplett megoldást kínál, amely biztosítja a megfelelő levegőáramlást és védelmet nyújt a por és szennyeződések ellen.

Főbb jellemzők:

  • Kifejezetten KTM modellekhez készült: A TWIN AIR Légszűrő + Belső Keret - 154524P KTM tökéletesen illeszkedik a megadott modellekhez, biztosítva a kompatibilitást és a könnyű telepítést.
  • Kiváló szűrési hatékonyság: A speciális habanyag lehetővé teszi a maximális légáramlást, miközben hatékonyan szűri ki a por, szennyeződések és egyéb káros részecskéket.
  • Tartós konstrukció: A megerősített belső keret és a minőségi anyagok használata garantálja a hosszú élettartamot és a folyamatos megbízhatóságot.
  • Könnyen tisztítható: A szűrő eltávolítható és újra használható, így egyszerűen tisztítható és karbantartható.
  • Optimalizált teljesítmény: Az optimális levegőellátás következtében javul a motor teljesítménye, gyorsabban reagál a gázadásra, és csökken az üzemanyag-fogyasztás.

A Twin Air megbízható márkanév, amely évtizedek óta élen jár a motoros sport és a motorkerékpár alkatrészek piacán. A légszűrők terén szerzett szakértelme és elkötelezettsége garantálja, hogy a termékeik minden körülmények között kiváló védelmet és teljesítményt nyújtanak.

Telepítési útmutató:

  1. Távolítsa el a régi légszűrőt és a belső keretet a motorkerékpárból.
  2. Tisztítsa meg a szűrőházat, hogy eltávolítsa az esetleges felgyülemlett port, olajat és egyéb szennyeződéseket.
  3. Helyezze be az új TWIN AIR légszűrőt, ügyelve arra, hogy megfelelően illeszkedjen a helyére.
  4. Rögzítse a belső keretet, és ellenőrizze, hogy minden elem szorosan és biztonságosan van felszerelve.
  5. Indítsa be a motorkerékpárt, hogy meggyőződjön arról, hogy a szűrő megfelelően működik, és a levegőellátás optimális.

Ez a termék elengedhetetlen kiegészítője minden KTM motorkerékpár tulajdonosának, aki szeretné megőrizni motorja teljesítményét és élettartamát. Rendelje meg most, és élvezze a TWIN AIR légszűrők nyújtotta prémium minőséget és megbízhatóságot!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett