TWIN AIR Légszűrő - 158046 Gas Gas

Gyártó:
Cikkszám:
993579
Gyári cikkszám:
158046

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 158046 Gas Gas

2db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 158046 Gas Gas

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

Gyártó: TWIN AIR

A TWIN AIR Légszűrő - 158046 Gas Gas az egyik legnépszerűbb termékünk a légszűrők kategóriájában, és nem véletlenül. A TWIN AIR évtizedek óta a motoriparban tevékenykedik, és rendkívül megbízható és kiváló minőségű termékeiről ismert. Ez a légszűrő kifejezetten a Gas Gas járművekhez lett tervezve, hogy biztosítsa a motor optimális teljesítményét és hosszabb élettartamát.

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Magas minőségű anyagok: A TWIN AIR légszűrők két rétegű habszivacs anyagból készülnek, amely biztosítja a kiváló szűrőképességet és hosszú élettartamot.
  • Optimalizált légáramlás: A különleges kialakítás lehetővé teszi a maximális légáramlást, ami javítja a motor teljesítményét és reakcióját.
  • Könnyű karbantartás: A szűrő könnyen tisztítható és újraolajozható, így egyszerűen karbantartható a hosszú távú használatra.
  • Tökéletes illeszkedés: Kifejezetten a Gas Gas modellekhez tervezett szűrő pontosan illeszkedik, ezzel biztosítva a szivárgásmentes kapcsolódást.
  • Fokozott védelem: Hatékonyan védi a motort a por, szennyeződések, és más káros részecskék ellen.

Miért válassza a TWIN AIR Légszűrőt?

A TWIN AIR Légszűrő választása mellett számos érv szól. Először is, a TWIN AIR neve garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra. A márka több mint 40 éve gyárt légszűrőket, amelyek versenyeken is bizonyították hatékonyságukat. Emellett a két rétegű szűrőtechnológia biztosítja, hogy a motor mindig a lehető legjobb levegőt kapja, ami növeli a teljesítményt és meghosszabbítja a motor élettartamát. A szűrő karbantartása is rendkívül egyszerű, ami különösen fontos a rendszeres használat során.

Hogyan használjuk és karbantartsuk?

A TWIN AIR Légszűrő karbantartása egyszerű és gyors. Először is, a szűrőt ki kell venni a helyéről, majd alaposan ki kell tisztítani egy speciális légszűrő tisztítószerrel. Miután teljesen megszáradt, a szűrőt újra kell olajozni, hogy biztosítsa a megfelelő szűrőképességet. Az ilyen típusú karbantartás rendszeressége a használati körülményektől függ, de általánosságban ajánlott minden második motorozás után elvégezni.

Összességében a TWIN AIR Légszűrő - 158046 Gas Gas egy kiváló választás minden motoros számára, aki hosszú távon szeretné megvédeni és optimalizálni motorkerékpárja teljesítményét.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges