TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR

Gyártó:
Cikkszám:
993544
Gyári cikkszám:
158028

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR

2db Rendelhető
Rendelhető

A TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR egy kiváló minőségű légszűrő, amelyet kifejezetten a Beta RR modellekhez terveztek. A TWIN AIR mint márka híres a kiváló minőségű motorkerékpár-alkatrészek előállításáról, és ez a légszűrő sem kivétel.

Ez a légszűrő különféle előnyöket kínál a motorosok számára. Először is, a TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR kiváló szűrési képességet biztosít, amely a legapróbb szennyeződések eltávolításáért is felelős. Ezzel védi a motort a káros részecskéktől és hosszabb élettartamot biztosít neki.

A TWIN AIR szűrők híresek a tartósságukról is. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak is. Ezenkívül könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak, így hosszú távon is gazdaságos választásnak bizonyulnak.

A specifikus egyenletes légáramlás, amelyet ez a szűrő biztosít, nemcsak a motor teljesítményét növeli, hanem az üzemanyag-fogyasztást is optimalizálja. A légáramlás maximalizálása érdekében a TWIN AIR különleges hab szűrő technológiát alkalmaz, amely egyedülálló a piacon.

A TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR telepítése egyszerű és gyors. A termék pontosan illeszkedik a meghatározott modellhez, ezért használati utasítás nélkül is könnyen cserélhető. A szűrő kompatibilitása és könnyű felszerelhetősége miatt népszerű választás mind a profi, mind az amatőr motorosok között.

A TWIN AIR légszűrők szintén széles körben elérhetőek, és a vállalat világszerte megbízható partnerei révén minden motoros könnyűszerrel hozzáférhet ezekhez a termékekhez. Azért is preferálják sokan ezt a márkát, mert elkötelezettségük a minőség iránt minden egyes termékükben megmutatkozik.

Összefoglalva, ha Ön a Beta RR modellt birtokolja és egy megbízható, tartós és hatékony légszűrőt keres, a TWIN AIR Légszűrő - 158028 Beta RR tökéletes választás lehet. Növeli motorja teljesítményét, védi a motort a káros részecskéktől, és hosszú távon költséghatékony is.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges