TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico

Gyártó:
Cikkszám:
993532
Gyári cikkszám:
154512

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico

6db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát találja. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy minden motoros az igényeinek és preferenciáinak megfelelő termékeket találhassa meg nálunk. Bemutatjuk a TWIN AIR Légszűrőt - 154512 KTM/Maico, amely ideális választás minden KTM és Maico motorkerékpár-tulajdonos számára, akik a teljesítmény és megbízhatóság legmagasabb szintjét keresik.

A TWIN AIR légszűrők piacvezetők a motorkerékpárok világában, és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kiváló minőségű légszűrők gyártásában. A légszűrő elsődleges funkciója, hogy megvédje a motorkerékpár motorját a portól, szennyeződésektől és egyéb káros anyagoktól, amelyek bejuthatnának a motor égésterébe. A TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico kifejezetten a KTM és Maico modellekhez lett tervezve, biztosítva, hogy tökéletes illeszkedést és optimális védelmet nyújtson.

Kiemelkedő jellemzők

  • Prémium minőség: A TWIN AIR légszűrők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt.
  • Pontos illeszkedés: Ez a légszűrő precíz illeszkedést biztosít a KTM és Maico motorok számára, minimalizálva a levegő szivárgását és növelve a motor hatékonyságát.
  • Könnyű karbantartás: A szűrő könnyen tisztítható és olajozható, ami meghosszabbítja az élettartamát és fenntartja a maximális teljesítményt.
  • Kiváló szűrési képesség: A TWIN AIR légszűrők két rétegű habszivacsból készülnek, amelyek hatékonyan fogják fel a port és a szennyeződéseket, megakadályozva azok bejutását a motorba.

Miért válassza a TWIN AIR légszűrőt?

A TWIN AIR légszűrők világszerte elismertek a motoros közösségekben a megbízhatóságuk és teljesítményük miatt. Amikor a motorja teljesítményéről van szó, nem ér annyi, hogy bármit is a véletlenre bízzon. Az ön motorjának megfelelő szűrő megválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy az mindig optimális állapotban legyen. A TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico garantáltan az egyik legjobb választás a piacon, amely biztosítja, hogy motorja a leghatékonyabban működjön, bármilyen körülmények között is vezessen.

Ne habozzon, és adja át magát a kompromisszumok nélküli teljesítmény élményének a TWIN AIR Légszűrő - 154512 KTM/Maico segítségével. Vásárolja meg most webáruházunkban, és élvezze a gyors kiszállítást és a kiemelkedő ügyfélszolgálatot. Érdemes megnézni a további motoralkatrész kínálatunkat is, hogy teljes mértékben felkészülhessen minden motoros kalandra.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges