TWIN AIR Légszűrő - 154114 KTM/Husaberg

Gyártó:
Cikkszám:
993587
Gyári cikkszám:
154114

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 154114 KTM/Husaberg

2db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 154114 KTM/Husaberg

A TWIN AIR Légszűrő - 154114 KTM/Husaberg a legjobb választás a motorkerékpárod számára, ha maximalizálni szeretnéd a teljesítményét és biztosítani szeretnéd a motor védelmét a szennyeződések ellen. Ez a légszűrő kifejezetten a KTM és Husaberg modellekhez készült, garantálva a tökéletes illeszkedést és a maximális hatékonyságot.

Ez a termék a TWIN AIR márka legújabb generációs fejlesztése, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. A TWIN AIR légszűrők már évtizedek óta a motocross és egyéb terepmotorozás szerelmeseinek kedvenc választható légszűrője, mert:

  • Kiváló szűrési képesség: Két rétegű habszerkezetével kiválóan szűri ki a port, sarat és egyéb szennyeződéseket, miközben biztosítja a maximális légáramlást.
  • Tartósság: A kiváló minőségű alapanyagok és a precíz gyártási folyamatok biztosítják, hogy a légszűrő hosszú ideig tartós legyen. A ragasztások erősek és ellenállóak a mosással szemben.
  • Egyszerű karbantartás: A légszűrő könnyen tisztítható és olajozható, így mindig biztosítható a motor optimális teljesítménye. A karbantartási folyamat gyors és egyszerű, így több időt tölthetsz a motorozással.

Technikai adatok:

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Termékkód: 154114
  • Kompatibilitás: KTM és Husaberg modellek
  • Anyag: Kettős rétegű hab

Az 154114 TWIN AIR légszűrő ideális választás minden motoros számára, aki komolyan veszi a motor kezelését és szeretné biztosítani a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt. Ne hagyd, hogy a szennyezett levegő károsítsa a motorodat. Válaszd a TWIN AIR légszűrőt és élvezd a megbízhatóságot és a teljesítményt.

Szem előtt tartva a könnyű telepítést, a TWIN AIR légszűrőt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a fenti modellekhez. A telepítési útmutató világosan bemutatja a lépéseket, így gyorsan és hatékonyan cserélheted le a régi szűrőt. Továbbá, a TWIN AIR révén biztos lehetsz benne, hogy megkapod a legjobbat, amit a piac kínál.

Miért válassz minket? Mint a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők specialistái, elköteleztük magunkat amellett, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk. A TWIN AIR légszűrőket különösen ajánljuk a magas minőségi standardjaik és kiváló teljesítményük miatt. Webshopunkban gyors és egyszerű vásárlási folyamatot biztosítunk, valamint gyors szállítást is garantálunk, hogy minél előbb élvezhesd az új légszűrőd előnyeit.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Rendelje meg most a TWIN AIR Légszűrő - 154114 KTM/Husaberg terméket és tedd meg az első lépést a motorod teljesítményének és élettartamának növelése felé.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges