TWIN AIR Légszűrő - 154108 KTM EXC250/300

Gyártó:
Cikkszám:
993596
Gyári cikkszám:
154108

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 154108 KTM EXC250/300

1db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 154108 KTM EXC250/300

A TWIN AIR légszűrők kiváló minőségű alkatrészek, amelyek garantálják a motorkerékpárok motorjainak optimális teljesítményét és védelmét. Ez a konkrét modell, a 154108-as cikkszámmal, kifejezetten a KTM EXC250/300 típushoz készült, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a motorosok számára csúcsminőséget biztosít.

{{WEBSHOP}} webshopunkban mindig szem előtt tartjuk az ügyfeleink igényeit és preferenciáit, ezért kínálatunkat folyamatosan bővítjük kiváló minőségű termékekkel, mint például a TWIN AIR légszűrők. Ez a légszűrő nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem hosszabb élettartamot is biztosít, így kevesebbet kell cserélni, ezáltal pénzt és időt takaríthat meg.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőség: A TWIN AIR légszűrők szigorú minőségellenőrzési eljárásokon mennek keresztül, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt és tartósságot. A több rétegű hab szerkezete optimalizálja a levegőáramlást és maximálisan kiszűri a szennyeződéseket.
  • Speciális tervezés: A 154108 modell kifejezetten a KTM EXC250/300 motorokhoz készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelem mellett a motor optimális teljesítményét.
  • Könnyű tisztítás és karbantartás: A légszűrő könnyen eltávolítható és tisztítható, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a motor számára.
  • Hosszú élettartam: Az anyaghasználat és a gyártási eljárások garantálják, hogy a szűrő hosszú ideig tartós maradjon, megóvva ezzel a motort a szennyeződésektől és a kopástól.
  • Környezettudatos kialakítás: A TWIN AIR termékei környezetbarát anyagokból készülnek, így hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Amikor motorkerékpárodhoz keresel légszűrőt, a TWIN AIR termékei mindig megbízható választásnak bizonyulnak. A 154108 légszűrő nem csak a motor védelmét biztosítja, hanem annak teljesítményét is optimalizálja, így te minden egyes úton maximálisan élvezheted a motorozást. A {{WEBSHOP}} webshopban megtalálható széles választékunkban minden motoros megtalálhatja a számára tökéletes terméket, amely megfelel igényeinek és elvárásainak.

Miért válaszd a {{WEBSHOP}} webshopot?

  • Széles választék: Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára szükséges motorkerékpár alkatrészt és kiegészítőt.
  • Gyors szállítás: Rendeléseid gyorsan és megbízhatóan jutnak el hozzád, hogy minél előbb élvezhesd a motorozást.
  • Kiváló ügyfélszolgálat: Mindig rendelkezésre állunk, hogy segítsünk bármilyen kérdésben vagy problémában.
  • Versenyképes árak: Minőségi termékek kedvező áron, hogy minden motoros megengedhesse magának a legjobb alkatrészeket.

Ne habozz tovább, rendeld meg most a TWIN AIR légszűrőt KTM EXC250/300 motorodhoz, és tapasztald meg a motorozás valódi élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges