TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna

Gyártó:
Cikkszám:
993602
Gyári cikkszám:
154008

3681.73

2899.0000

3 682 Ft

Nettó: 2 899 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna

3db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna

A TWIN AIR márka a motoros közösség körében elismert név, amely kiemelkedő minőségű és teljesítményű motoralkatrészeket kínál. A TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna légszűrőnk sem kivétel. Ez a csúcsminőségű termék a KTM és Husqvarna motorkerékpár-modellek számára tervezett, hogy optimális levegőellátást és hosszú élettartamot biztosítson a motorjának.

Termékleírás

A TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna légszűrő kifejezetten a versenyzők és az off-road motorosok igényeit kielégítve lett kialakítva. A szűrő speciális, több rétegű hab szerkezetű, amely képes megfogni a legapróbb szennyeződéseket is, miközben maximális légáramlást biztosít. Ez a fejlett szűrőtechnológia hozzájárul a motor hatékonyabb működéséhez, növeli a teljesítményt és meghosszabbítja a motor élettartamát.

Főbb Jellemzők

  • Kiváló minőség: A TWIN AIR légszűrők a legjobb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.
  • Többrétegű hab szerkezet: A speciális habanyag több réteggel rendelkezik, amely hatékonyan szűri ki a legkisebb részecskéket is.
  • Optimális légáramlás: A szűrő kialakítása olyan, hogy minimalizálja a légellenállást és maximalizálja a légáramlást, ezzel növelve a motor teljesítményét.
  • Könnyen tisztítható: A szűrő könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is kiváló állapotban tartható.
  • Specifikus illeszkedés: Kifejezetten a KTM és Husqvarna modellekhez tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális teljesítményt.

Miért Válassza a TWIN AIR Légszűrőt?

A TWIN AIR több mint 40 éve az iparág élvonalában van, és termékei számos versenyző által használtak és megbízhatónak bizonyultak világszerte. A TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna használatával biztos lehet benne, hogy motorja a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. A kiváló szűrési képesség, az optimalizált levegőáramlás és a könnyű karbantarthatóság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy megbízható és hosszan tartó megoldást kapjon.

Ne kockáztassa motorja teljesítményét és élettartamát gyenge minőségű légszűrőkkel! Válassza a TWIN AIR légszűrőket, és tapasztalja meg a különbséget!

A Légszűrő Fontossága

A légszűrő szerepe alapvető fontosságú minden motorkerékpárnál. Egy megfelelően működő légszűrő biztosítja a motor optimális levegőellátását, miközben megakadályozza a szennyeződések bejutását a motor belsejébe. Ez nemcsak a motor teljesítményét javítja, hanem növeli a motor élettartamát is. A TWIN AIR légszűrője garantálja ezt a védelmet és hatékonyságot.

Szerezze be még ma a TWIN AIR Légszűrő - 154008 KTM/Husqvarna légszűrőt, és biztosítsa motorja számára a legjobb teljesítményt és védelmet!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges