TWIN AIR Légszűrő - 153156 Suzuki DR-Z400

Gyártó:
Cikkszám:
993545
Gyári cikkszám:
153156

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153156 Suzuki DR-Z400

6db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 153156 Suzuki DR-Z400 motorbiciklihez

A TWIN AIR Légszűrő a piac egyik legkiválóbb terméke, amely kifejezetten a Suzuki DR-Z400 modellhez lett tervezve. Ez a légszűrő magas minőségű anyagokból készült, amelyek a legkeményebb körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtanak. Ha szeretnéd, hogy a motorbiciklid a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot nyújtsa, akkor a TWIN AIR Légszűrő a legjobb választás számodra.

Miért érdemes a TWIN AIR Légszűrőt választani?

  • Kiváló szűrési teljesítmény: A TWIN AIR Légszűrő két különböző sűrűségű habszivacsból áll, amely biztosítja a kitűnő szűrést és megakadályozza a por és egyéb szennyeződések bejutását a motorba.
  • Nagyobb légáramlás: Ez a légszűrő nemcsak megóvja a motort a szennyeződésektől, hanem nagyobb légáramlást is biztosít, amely növeli a motor teljesítményét és hatékonyságát.
  • Tartósság: A TWIN AIR Légszűrő anyaga és kialakítása hosszú élettartamot biztosít, így hosszú ideig élvezheted a motor optimális teljesítményét.
  • Könnyű karbantartás: A szűrőt könnyen ki lehet venni és tisztítani, ami egyszerű és gyors karbantartást tesz lehetővé.
  • Speciálisan Suzuki DR-Z400 modellhez készült: A szűrő pontosan illeszkedik a Suzuki DR-Z400 motorbiciklihez, így nem szükséges semmilyen módosítást végezni a telepítéshez.

Technikai adatok:

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Termék kód: 153156
  • Kompatibilis modellek: Suzuki DR-Z400

Hogyan kell karbantartani a TWIN AIR Légszűrőt?

A légszűrő karbantartása elengedhetetlen a motor optimális teljesítményének fenntartásához. A TWIN AIR Légszűrő egyszerűen tisztítható, és javasolt rendszeresen ellenőrizni és tisztítani, különösen akkor, ha poros vagy sáros környezetben használod a motorbiciklit. A karbantartáshoz kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Távolítsd el a légszűrőt a motorbicikliről.
  2. Használd a TWIN AIR tisztítószereket a szűrő alapos és hatékony tisztításához.
  3. Hagyd megszáradni a szűrőt természetes módon.
  4. Kenj rá TWIN AIR szűrőolajat, amely további védelmet biztosít a szennyeződések ellen.
  5. Helyezd vissza a szűrőt a motorbiciklire.

A TWIN AIR Légszűrő - 153156 Suzuki DR-Z400-hez optimális választás mindazok számára, akik kiemelkedő szűrőteljesítményt és hosszú élettartamot keresnek. Ne elégedj meg kevesebbel, válassz TWIN AIR légszűrőt motorodhoz!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges