TWIN AIR Légszűrő - 153053 Suzuki DR-Z250

Gyártó:
Cikkszám:
993604
Gyári cikkszám:
153053

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153053 Suzuki DR-Z250

1db Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 153053 Suzuki DR-Z250

A TWIN AIR légszűrő - 153053 kifejezetten a Suzuki DR-Z250 modellhez készült, és kiemelkedő teljesítményt nyújt a motorod számára. A TWIN AIR márkanév egyet jelent az innovációval és a minőséggel, mivel évtizedek óta elismert vezető a motorkerékpár légszűrők piacán.

Kiemelkedő Teljesítmény és Védelem

A TWIN AIR légszűrők úgy lettek tervezve, hogy maximális légáramlást biztosítsanak anélkül, hogy veszélyeztetnék a szűrés hatékonyságát. Ez a légszűrő készülék a legmodernebb szűrőanyagokból készült, amelyek hatékonyan kiszűrik a port és más szennyeződéseket, ezáltal növelve a motor élettartamát és teljesítményét.

A TWIN AIR 153053 modell speciálisan illeszkedik a Suzuki DR-Z250 légszűrőrendszeréhez, hogy optimális teljesítményt biztosítson minden terepen és időjárási körülmények között. Az egyedi kétlépcsős habszivacs réteg biztosítja a hatékony szennyeződés eltávolítást, miközben maximális levegőáramlást biztosít.

Tartós és Könnyen Karbantartható

Egy másik nagy előnye a TWIN AIR légszűrőnek, hogy rendkívül tartós és könnyen karbantartható. A két rétegű szerkezet hosszú élettartamot biztosít, és könnyedén tisztítható, így hosszú távon is megbízhatóan működik. A clip-on kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és gyors cserét, ami különösen hasznos a gyakori karbantartások során.

Miért Válaszd a TWIN AIR-t?

  • Kiváló minőség: A TWIN AIR légszűrők a legjobb minőségű anyagokból készülnek, hogy maximális teljesítményt és tartósságot nyújtsanak.
  • Optimalizált légáramlás: Biztosítja a motor maximális teljesítményét az optimális levegőáramlás mellett.
  • Könnyű karbantartás: Könnyen tisztítható és cserélhető, így időt és energiát spórol.
  • Professzionális megoldások: A TWIN AIR szűrők a professzionális és hobbi motorosok körében is elismertek és megbízhatóak.

A motorod megérdemli a legjobbat, és a TWIN AIR légszűrők kiváló választást jelentenek minden motoros számára. Fedezd fel webshopunk kínálatát és találd meg a neked legmegfelelőbb légszűrőt és más motoralkatrészeket, hogy a legjobbat hozhasd ki a motorodból!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges