TWIN AIR Légszűrő - 153048 Suzuki LTF250 153048

Gyártó:
Cikkszám:
993529
Gyári cikkszám:
153048

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 153048 Suzuki LTF250 153048

4db Érdeklődjön
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 153048 Suzuki LTF250 153048

Ez a kiváló minőségű TWIN AIR légszűrő, melyet a Suzuki LTF250 153048 modellhez terveztek, biztosítja a motor optimális teljesítményét és hosszú élettartamát. A TWIN AIR márka híres megbízhatóságáról és innovatív technológiáiról, melyek hozzájárulnak a motorsportban elengedhetetlen hatékonyság és tartósság eléréséhez.

Tökéletes illeszkedés

A TWIN AIR légszűrő kifejezetten a Suzuki LTF250 modellhez lett tervezve, így garantáltan tökéletesen illeszkedik a motorba. Az egyedi mérnöki kivitelezésének köszönhetően az alkatrész biztosítja a maximális levegőáramlást, ugyanakkor kiszűri a szennyeződéseket, hogy megvédje a motort a káros anyagoktól.

Kiemelkedő teljesítmény

A TWIN AIR légszűrő fejlett technológiájának köszönhetően jelentősen növeli a motor teljesítményét. Az ezekben a szűrőkben használt speciális habanyag lehetővé teszi a tiszta levegő nagyobb mennyiségben történő áramlását, ezáltal javítva a motor hatékonyságát és teljesítményét. Ezen kívül az anyag tartós és ellenáll a különféle környezeti hatásoknak, így hosszú távú védelmet nyújt a motornak.

Könnyű karbantartás

A TWIN AIR légszűrő könnyen karbantartható, ami azt jelenti, hogy rendszeres tisztítással és megfelelő gondoskodással hosszú ideig problémamentesen működik. A szűrőt egyszerűen eltávolítható és tisztítható, majd visszahelyezhető a motorba. Ez a folyamat nem igényel különösebb szakértelmet, így bárki könnyedén elvégezheti.

Milyen előnyökkel jár a TWIN AIR légszűrő használata?

  • Nagyobb teljesítmény: A speciális habszerkezet elősegíti a tiszta levegő áramlását, mely javítja a motor teljesítményét.
  • Tartósság: Az anyag ellenáll a különféle környezeti hatásoknak, így hosszú távon megvédi a motort.
  • Könnyű karbantartás: Eltávolítható és tisztítható, így hosszú távú használatra is ideális.
  • Kiemelkedő illeszkedés: Kifejezetten a Suzuki LTF250 modellhez tervezve, garantáltan tökéletesen illeszkedik.

Fedezd fel a TWIN AIR légszűrő előnyeit és tapasztald meg a motorozás új szintjét. A webshopunkban más motoralkatrészek és kiegészítők széles választékával várunk, hogy minden igényednek megfeleljünk. Ha bármilyen kérdésed van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Vásárolj most és tedd motorkerékpárodat még hatékonyabbá!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges