TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha

Gyártó:
Cikkszám:
993598
Gyári cikkszám:
152218

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha

3db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha

Ha Ön a legjobb minőségű légszűrőt keresi Yamaha motorjához, akkor a TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha a tökéletes választás. Ez a légszűrő a TWIN AIR márka híres precizitásával és magas színvonalával készült, így biztosítja a motor teljesítményének és élettartamának optimalizálását.

Termék Tulajdonságai

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Modell: 152218 Yamaha
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Szűrők > Légszűrő

A TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha precízen illeszkedik a Yamaha motor modelljeihez, és optimális szűrést biztosít a motor védelme érdekében. Az egyedi tervezés lehetővé teszi a levegő áramlását a szűrőn keresztül, miközben a nem kívánt szennyeződéseket és porrészecskéket visszatartja, így megakadályozva a motor károsodását.

Innovatív Tervezés

Ez a légszűrő a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy maximális védelmet nyújtson a motornak. Kétrétegű szűrőanyagból készült, amely hatékonyan biztosítja a levegő áramlását, ugyanakkor megakadályozza a szennyeződések behatolását. A szűrő speciális olajjal előkezelve érkezik, ami fokozza a szűrő hatékonyságát és hosszabb élettartamot biztosít.

A TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha könnyen telepíthető és karbantartható. A rendszeres tisztítás és karbantartás egyszerűen elvégezhető, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt. Az előkezelés és az alapos tervezés garantálja, hogy a szűrő mindig optimálisan működjön, még a legnehezebb körülmények között is.

Kiemelkedő Teljesítmény

A TWIN AIR légszűrők a motorosok által kedvelt választások, mert jelentős teljesítménynövekedést és megbízhatóságot nyújtanak. A speciális szűrőanyag lehetővé teszi, hogy több levegő jusson a motorba, ami jobb égéshez és így nagyobb teljesítményhez vezet. A szűrő egyszerre védi a motort és optimalizálja annak teljesítményét, így Önt minden utazás során kiemelkedő élményben részesíti.

Miért válasszon TWIN AIR Légszűrőt?

  • Biztonságos és könnyű telepítés
  • Hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít
  • Optimalizált légáramlás a motor teljesítményének növelése érdekében
  • Kiváló védelem a szennyeződésekkel szemben
  • Kiváló értéket képvisel a pénzéért

A TWIN AIR hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a motoralkatrészek piacán, és a légszűrőik híresek a megbízhatóságukról és a kiváló teljesítményükről. Ha Ön is szeretné, hogy Yamaha motorja mindig a legjobb formában legyen, válassza a TWIN AIR Légszűrő - 152218 Yamaha terméket, és élvezze a gondtalan motorozás örömeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges