TWIN AIR Légszűrő - 150219 Honda

Gyártó:
Cikkszám:
993588
Gyári cikkszám:
150219

7600.00004

5984.2520

7 600 Ft

Nettó: 5 984 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 150219 Honda

2db Rendelhető
Rendelhető

A TWIN AIR Légszűrő - 150219 Honda a motorkerékpár-légszűrők piacán az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb választás. A webaruházunk, amely kifejezetten motoralkatrészekre és motoros felszerelésekre specializálódott, büszkén kínálja ezt a kiváló minőségű terméket minden Honda motor rajongójának.

Termék Jellemzői:

  • Gyártó: TWIN AIR
  • Típus: Légszűrő
  • Modell: 150219 Honda

A Twin Air Légszűrő - 150219 Honda biztosítja a motorkerékpár motorjának optimális teljesítményét a szennyeződések és por hatékony kiszűrésével. Az egyedülálló, több rétegű habszerkezetének köszönhetően kiváló filterezési képességgel rendelkezik, így akár a legkeményebb terepviszonyok között is megvédi a motorját.

Miért válassza a TWIN AIR Légszűrőt?

A TWIN AIR hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motorkerékpár-légszűrők gyártásában, ami garantálja a felsőbbrendű minőséget és megbízhatóságot. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyeket érdemes figyelembe venni:

  • Megbízhatóság: A TWIN AIR légszűrőket kimondottan azért fejlesztették ki, hogy a legextrémebb körülmények között is megfelelően működjenek.
  • Tartósság: Az anyaghasználat és a konstrukció biztosítja a hosszú élettartamot és az ellenállóságot.
  • Jó Szűrőképesség: A több rétegű hab szerkezet maximalizálja a filterezési kapacitást.
  • Könnyű Karbantartás: Az egyszerűen tisztítható és újrahasználható szűrő biztosítja a problémamentes fenntartást.

Alkalmazás

A TWIN AIR Légszűrő - 150219 Honda kompatibilis szinte minden Honda motorkerékpár modellel, amelyekhez tervezve lett. Kérjük, hogy vásárlás előtt mindenképp ellenőrizze a motorkerékpárja specifikációit.

Telepítés

A légszűrőt könnyedén be lehet szerelni, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Javasoljuk, hogy kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Távolítsa el a régi légszűrőt a motorból.
  2. Tisztítsa meg a légszűrő házat alaposan.
  3. Helyezze be az új TWIN AIR légszűrőt.
  4. Győződjön meg arról, hogy a szűrő megfelelően van rögzítve, hogy elkerülje a szennyeződések motormotorba jutását.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a megfelelő légszűrő kiválasztásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ügyfélszolgálatunkon keresztül. Csapatunk örömmel segít Önnek bármilyen kérdésben.

Rendelés és Szállítás

A TWIN AIR Légszűrő - 150219 Honda megrendelhető közvetlenül a webaruházunkból. Gyors és megbízható szállítással gondoskodunk arról, hogy a megrendelt termék időben megérkezzen Önhöz.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy javítsa motorja teljesítményét és élettartamát a TWIN AIR légszűrő segítségével! Rendelje meg még ma, és élvezze a biztonságos és hatékony motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges