TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125

Gyártó:
Cikkszám:
993536
Gyári cikkszám:
150206

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125

5db Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125

A TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125 az egyik legmagasabb minőségű légszűrő, amely kapható a piacon. Ez a légszűrő különösen a Honda CR125 modellhez készült, és tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék motorjuk teljesítményét és megbízhatóságát növelni.

Kiemelkedő Teljesítmény és Tartósság

A TWIN AIR légszűrők azért népszerűek, mert rendkívül tartósak és megbízhatóak. Anyagválasztásuk és tervezésük révén ellenállnak a kemény körülményeknek, beleértve a port, koszt és nedvességet is. Két rétegből álló kialakítása révén a szűrő hatékonyan szűri ki a legkisebb szennyeződéseket is, így biztosítva a motor maximális védelmét és hosszabb élettartamát.

Optimális Levegőáramlás

A TWIN AIR légszűrők egyik legnagyobb előnye az optimális levegőáramlás. Az egyedülálló habanyag és a tervezés lehetővé teszi, hogy a megfelelő mennyiségű levegő jusson a motorba, miközben a káros szennyeződések kívül maradnak. Ennek köszönhetően a motor jobb teljesítményt nyújt, és az égésfolyamat hatékonyabb lesz, ami hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához.

Könnyű Karbantartás

A TWIN AIR légszűrők karbantartása rendkívül egyszerű. A szűrő moduláris kialakítása révén gyorsan és könnyedén tisztítható, ami biztosítja a folyamatos hatékonyságot és a motor hosszú távú védelmét. Rendszeres tisztítással és megfelelő gondozással a szűrő hosszú éveken át szolgálja motorját.

Hivatalos Gyártói Minőség

A TWIN AIR a motorsport világában elismert márkanév, amely minőségi termékeiről és innovatív megoldásairól ismert. A Honda CR125 modellhez tervezett légszűrőjük nem kivétel, és a legszigorúbb gyártási standardoknak felel meg. Bármilyen terepen is használjuk, a TWIN AIR légszűrő mindig megbízható teljesítményt nyújt.

Kompatibilitás

A TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125 specifikusan a Honda CR125 modellhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és optimálisan működik ezen a motorkerékpáron. Ez a szűrő egyaránt alkalmas amatőr és professzionális motorosok számára is, akik maximális teljesítményt és védelmet keresnek.

Rendelje Meg Most!

Ne habozzon, és rendelje meg most a TWIN AIR Légszűrő - 150206 Honda CR125 terméket, hogy motorja mindig a legjobb állapotban legyen. Webshopunk kínálatában számos más motorkerékpár alkatrész és kiegészítő is megtalálható, így mindent egy helyen beszerezhet. Fedezze fel kínálatunkat, és válassza a minőséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges